; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ce se întâmplă la „MasterChef” marțea asta

24 April 2012

După ce au trecut cu bine de prima probă în deplasare, nunta lui Edi şi a Silviei Stancu, concurenţii rămaşi în cursa MasterChef' se întorc marţi, 24aprilie, în bucătărie pentru noi probe. Ei vor fi nevoiți să folosească un număr finit de ingrediente, dintre care unul necunoscut celor mai mulți concurenți.

La finalul probei, alți concurenți vor fi eliminați, după ce vor fi puși să facă diferența între mai multe condimente și ierburi aromatice. Doar un singur concurent va primi avantajul mult râvnit: posibilitatea de a alege tema următoarei probe.

Ce temă va alege câştigătorul şi cine va reuşi să se remarce şi să treacă mai departe de această etapă, telespectatorii vor descoperi mâine seara, în cea de-a şasea ediţie a emisiunii MasterChef'.

La finalul serii, concurenţii care nu vor reuşi să se salveze după cea de-a doua probă a ediţiei, vor lua parte la un test de degustare.

Cu cât un concurent recunoaşte mai multe ingrediente, cu atât are mai multe şanse de a se salva. La final, telespectatorii Pro TV vor afla cine va părăsi competiţia MasterChef', dar şi care vor fi următoarele probe la care vor fi supuşi cei rămaşi în concurs.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare