; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

DSC07669

Ce se întâmplă diseară la “Cronica Cârcotaşilor”

09 April 2014

În această seară, la Cronica Cârcotaşilor', vedeţi pe cine a mai vizitat Hrubaru, cine apare la „Top Ruşinică', ce tâmpenii s-au mai făcut pe la TV, cât s-a scumpit benzina şi pe unde a mai umblat Dezbrăcatu. La final, trupa Jukebox cântă melodia „O lume minunată', împreună cu micuţii prezenţi în platoul „Cronicii', cu ocazia programului şcolar „Săptămâna altfel'.

[Not a valid template]

Gelu Mititelu avocat de divorţuri cu lăutari, partaj cu de-a sila şi moşteniri absurde revine la Cronicuţă' să rezolve un nou caz.

De asemenea, Mişu Găinuşă şi Dezbrăcatu vă vor arată câteva dovezi care atestă prezenţa bravilor conducători Ponta şi Băsescu în istoria ţării.

Domnul Costel, benzinar de când lumea, explică cum stă treaba cu plinul de benzină şi cu bacşisul la pompă. Scumpirile astea i-au cam golit şi lui buzunarele, iar de făcut plinul, nu mai fac decât maşinile de la Guvern şi microbuzele cu numere DRA'.

Dar oare când vor înceta scumpirile? Probabil tot atunci când nu va mai exista nici un poliţist care să circule cu permis fals. Domnul poliţist Tuzgureanu Augustin ştie cel mai bine cum e să circuli 20 de ani cu un carnet falsificat şi ne asigură că nu a fost deloc uşor. Cică avea mustrări de conştiinţă şi s-a dat singur în vileag.

De la autorităţi, Cârcotaşii trec la muzică. Trupa Hensel şi soră-sa' vrea să cânte la Eurovisionul Copiilor ori la nunţi sau la Next Star' si Românii au talent'. Până se hotărâsc ei unde vor cânta, urmăriţi emisiunea Cronica Cârcotaşilor', în această seară, de la ora 20:30, la Prima TV.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare