; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Tanti Florica (2)

Tanti Florica îşi regăseşte pe Facebook o iubire din tinereţe

30 October 2013

Tanti FloricaÎntr-un nou episod al sitcomului – serial nominalizat anul acesta la Premiile TVmania -, difuzat de Pro TV azi, 30 octombrie, de la 22:00, Tanti Florica (Florin Călinescu) regăseşte pe Facebook o iubire din tinereţe.

Febra socializării pe Internet o cuprinde inclusiv pe Tanti Florica. Elena (Tania Popa) este cea care o introduce pe Florica în tainele renumitei platforme Facebook şi cea care îi creează şi un cont. Nu trece mult de la primul click şi Florica îl regăseşte pe Costeluş, un bărbat chipeş cu care avusese în şcoala profesională o aventură pe care, din câte se pare, nu a uitat-o, în ciuda trecerii anilor. Florica este imediat cuprinsă de febra revederii, unde mai pui că bărbatul pare să nu fi îmbătrânit deloc. Soarta pare să-i surâdă femeii pentru că, deşi trăieşte peste hotare, Costeluş trebuie să revină în România pentru a intra în posesia unei moşteniri.

Aranjată din cale-afară şi cu masa pregătită, Tanti Florica trăieşte cu pasiune momentul în care va putea fi din nou în braţele bărbatului. În momentul în care Costeluş îşi face însă apariţia, Florica realizează că nu tot ce zboară se mănâncă, nici măcar pe Internet. Dezamăgirile nu se opresc aici, iar Tanti Florica va simţi pe propria piele cum este să fii pe cale de a fi evacuat din casa în care ai trăit o viaţă întreagă.

Votează și TVmania te premiază!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare