; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ibrahim

Diseară, în “Suleyman Magnificul”, Ibrahim este pregătit să se răzbune

11 November 2013

Diseară, de la ora 20.00, la Kanal D, într-un nou episod al serialului “Suleyman Magnificul”, Ibrahim este pregătit să se răzbune, după ce a scăpat cu viaţă din cursa pe care i-a întins-o Sultana Hurrem. El vrea cu tot dinadinsul să îi arate lui Hurrem că are foarte multă putere, că face ceea ce vrea, atunci când vrea şi nimeni nu îl poate împiedica.

[Not a valid template]

Tocmai de aceea, Ibrahim îl scoate la o plimbare pe Mehmet, fiul cel mare al lui Hurrem, fără ştirea acesteia. Când Hurrem află că Ibrahim s-a întâlnit pe ascuns cu fiul său, crede că Mehmet va fi omorât, aşa cum încercase şi ea cu Paşa.

Mai mult decât atât, în mâinile Paşei ajunge cadâna angajată de Hurrem ca să îl omoare pe Prinţul Mustafa. Cu aşa un trofeu', Paşa are dovada vie că Hurrem a vrut să îl omoare pe fiul cel mare al Sultanului. Odată aflat acest secret, Hurrem va fi distrusă.

Cum se va termina întâlnirea dintre Ibrahim Paşa şi Prinţul Mehmet şi cum va reacţiona Suleyman când îi va afla, de la Ibrahim, că Hurrem a încercat să îi omoare fiul, aflaţi diseară, de la ora 20:00, intr-un nou episod din serialul Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare