; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ce se întâmplă diseară în serialul “Pariu cu viaţa”

03 April 2013

Clipul piesei Ploaia mea', interpretată de Cristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman, a fost filmat la Susai, într-un peisaj de iarnă de poveste, moment muzical foarte romantic pe care îl veţi urmări în episodul din seara aceasta al serialului “Pariu cu viaţa” (21.30, Pro TV).

Pentru aceste secveţe, cei doi protagonişti s-au plimbat cu atv-ul şi s-au jucat în zăpadă.

“Am emoţii şi acum când îmi aduc aminte de filmările pentru clip. Sunt altfel de secvenţe, veţi vedea. A fost dificil, dar a meritat!”, a spus Cristina Ciobănaşu.

La rândul lui, Vlad Gherman a povestit că a învăţat să conducă ATV-ul, iar toată experienţa a fost “plină de adrenalină”.

Ioana şi Liviu, seară romantică în doi

În timpul unei excursii la Susai, Ioana şi Liviu îşi doresc să petreacă o seară romantică în doi, la lumina lumânării, vizionând filmul “Minte-mă frumos”, dar clipele de intimitate le sunt întrerupte în mod repetat.

“Acolo apare un element surpriză, care strică tot planul şi o bulversează pe Ioana. Ce urmează, pot să vă asigur că este plin de pasiune”, a povestit Alina Eremia.

“Filmările au fost frumoase. Andrei îşi aminteşte de toate clipele frumoase petrecute alături de Ioana şi decide că nu are cum să renunţe sub nicio formă la ea”, a spus Dorian Popa.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare