; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Gianina si iubitul ei

Ce se întâmplă diseară în serialul “Las Fierbinţi”

09 October 2014

Cel mai nou sezon din „Las Fierbinți' continuă cu 2 episoade în această seară. Personajele sunt surprinse în situații amuzante și complicate.

Gianina si iubitul ei

În primul episod din această seară, în cârciuma din Fierbinți vine un domn de la Sanepid. Sau cel puțin așa crede Bobiță. Cine este în realitate misteriosul personaj și în ce belele intră Giani și Bobiță, aflați diseară de la 20:30.

Tot atunci, Rață și Brânzoi au un conflict cauzat de accidentul în urma căruia capra lui Brânzoi a ajuns în râu. Ghinionul unora, bucuria altora: Celentano și Firicel sunt uimiți de ce au reușit să prindă în undițe: o capră înotătoare, numai bună de pus la proțap! Robi suferă după pierderea canarului, iar primarul Vasile îl învață cum să treacă peste pierdere.

Povestea continuă și în episodul următor, când este dezvăluită identitatea domnului misterios. În episodul cu numărul 2 din această seară, Gianina îl invită pe Robi la discotecă, la seara culturală. Primarul Vasile pune la cale o strategie prin care să o aducă pe Gianina în brațele șefului de post.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare