; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mihai Constantin

Ce se întâmplă diseară în „O săptămână nebună” şi „Las Fierbinţi”

20 February 2014

Mihai Constantin (2)În al doilea episod din “O săptămână nebună”, programat la Pro TV în această seară, de la ora 21.30, Mihai Constantin se alătură distribuţiei. Actorul devine Marcel, tatăl lui Alex Puică (Paul Ipate), un personaj colorat, alcoolic, divorţat, fustangiu şi consumator de manele.

Cel de-al doilea episod din serialul “€œO săptămână nebună' surprinde aventurile lui Alex Puică în ziua de marți din săptămâna de dinaintea nunții cu Maria (Diana Cavallioti). După ce în prima zi petrecută în casa socrilor reușește să piardă inelul de logodnă, care valorează nu mai puțin de 12.000 de euro, Alex intră iar în bucluc în momentul în care îl aruncă, fără să vrea, pe Obama, cățelul Nataliei (Tora Vasilescu) într-un recipient cu ciment. Cum vor decurge lucrurile din acest moment, veţi afla diseară. Tot atunci, Alex Puică o duce pe Maria acasă la tatăl său.

Las FierbinţiTot diseară, 20 februarie, de la 20.30, în “€Las Fierbinţi” se întâmplă lucruri mărețe.

Primarul Vasile (Gheorghe Ifrim) îi adună pe săteni pentru un moment solemn: dezvelirea unui monument în centrul localității, o reinterpretare modernă a Coloanei Infinitului a lui Brâncuși.

Iar Firicel (Cuzin Toma) devine vedetă după ce apare la Știrile Pro TV, însă intră în conflict cu Celentano (Adrian Văncică): acesta din urmă e supărat că prietenul său de pahar ajunge peste noapte erou și nu spune nimic și despre el la televizor, în fața microfonului.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare