; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jocuri de celebritate 1

Ce se întâmplă diseară în „Las Fierbinți”, „Atletico Textila” și „Jocuri de celebritate”

15 December 2016

Astăzi, savurează întâmplările personajelor din serialele „Las Fierbinți' și „Atletico Textila' și distrează-te într-o nouă ediție „Jocuri de celebritate', la Pro TV.

las-fierbinti

De la 20:30, în „Las Fierbinți', personajele continuă aventurile și goana după banii obținuți fără muncă. Celentano are puteri supranaturale și tot satul se luptă să prindă un loc pentru o întrevedere cu el. Robi face abuz de puterea lui și reușește să scoată doi săteni de pe listă și să-i obțină primarului o întâlnire cu sfântul Celentano, care le demonstrează tuturor că puterile lui sunt din altă lume și că poate merge… pe apă.

atletico-textila

La „Atletico Textila', de la 21:30, fotbaliștii tânjesc după forma de altădată și încep să aibă priză la fete frumoase! Pe stadionul echipei, mai multe fete își fac antrenamentul de gimnastică, iar fotbaliștii sunt în impas și nu știu cum să reacționeze și cum să facă să îmbine utilul cu plăcutul: să joace fotbal, dar să nu renunțe la domnișoarele care le dau târcoale.

jocuri-de-celebritate-1

În seara aceasta, de la 22:30, în „Jocuri de celebritate', distracția e garantată de Bobonete, Strunilă, Ipate și invitații lor: Lidia Buble, Ramona Bădescu, Ștefan Stan și GEØRGE.

Lidia Buble a venit însoțită de prietena ei, care luptă să câștige marele premiu pentru a-și cumpăra cât mai multe haine și farduri, iar GEØRGE a venit împreună cu un prieten foarte bun, care, dacă va câștiga, își va putea duce bunica la băi, deoarece nu a mai fost de peste 20 de ani. Toți se vor distra și se vor întrece în probe precum „Cu fața la pernă', „2 în 1' sau „Cum cânți tuuu'.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare