; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: Ce se întâmplă diseară în „Las Fierbinți”

15 March 2012

Mihai Bobonete şi Costi Diţă dau actoria pe afaceri şi se lansează într-un parteneriat de zile mari! Cei doi bat palma în cel de-al doilea episod al serialului „Las Fierbinţi', difuzat de Pro TV joi, pe 15 martie, de la 20.30.

Bobiţă, cârciumarul satului, şi Giani, şmecheraşul care se descurcă în orice situaţie, decid că a venit vremea să-şi rotunjească veniturile, aşa că deschid o sală de jocuri pe calculator şi internet. Puşi pe şotii, ei nu se multumesc doar să-şi vadă de bunul mers al afacerii, ci îi fac o farsă lui Robi, convingându-l că secretara lui Vasile, Dalida, este îndrăgostită de el.

Şi Mitică (Radu Gabriel) este pus pe fapte mari, aşa că aduce pentru echipa de fotbal pe care vrea să o înfiinţeze un jucător brazilian. Mitică are parte însă de o surpriză: se înţelege de minune cu stranierul, găsesc numaidecât un grai comun. „Noua achiziţie' se va dovedi a fi mai talentat la alte îndeletnici, şi mai puţin la jocul cu balonul.

Firicel al lu Cimpoaie are parte de un nou look, realizat cu măiestria ciobului de nimeni altul decât Celentano, care îl tunde după o noapte de beţie cruntă. Celentano nu rămâne însă indiferent la suferinţa amicului său şi încearcă, prin toate mijloacele posibile, să-şi răscumpere greşeala.

cc1k4062_resize

Picture 1 of 12

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare