; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Las fierbinti_05

Ce se întâmplă diseară în “Las Fierbinţi” | FOTO

23 May 2013

În episodul din această seară al serialului de la Pro TV, primarul Vasile (Gheorghe Ifrim) este pus pe afaceri.

Pentru că primeşte o informaţie cum că s-ar construi o autostradă Bucureşti-Iaşi, care ar trebui să treacă prin localitatea pe care o gospodăreşte, Vasile e decis să facă afaceri din care să scoată bani.

Aşa se face că află că Moş Peleuş (Horaţiu Mălăele) deţine un teren pe unde ar trebui teoretic să treacă autostrada şi decide să-l cumpere de la el, pentru ca apoi să-l revândă, la un preţ mai mare, constructorilor. Şi pentru că planul său să iasă exact aşa cum îşi doreşte, îl trimite pe poliţistul Robi (Leonid Doni) să-l convingă pe Moş Peleuş să vândă.

Celentano (Adrian Văncică) are şi el o nouă misiune. După ce Firicel (Cuzin Toma) îi mărturiseşte că are o amantă, Celentano e decis să-şi schimbe look-ul pentru a cuceri doamne şi domnisoare pentru amicul său. Numai că în momentul în care o abordează chiar şi pe Geanina (Anca Dumitra), Bobiţă (Mihai Bobonete) şi Giani (Costi Diţă) sunt chitiţi să îi dea o lecţie simpaticului beţiv. Ce se va întâmpla, veţi afla azi, în Las Fierbinţi', de la 20.30, pe Pro TV.

las-fierbinti_01_resize

Picture 1 of 6

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare