; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Las fierbinti

Ce se întâmplă diseară în “Las Fierbinţi”

09 May 2013

În episodul de diseară al serialului “Las Fierbinţi” (Pro TV, 20.30), Firicel (Toma Cuzin) are probleme în amor cu nevasta şi merge să se sfătuiască cu amicul său Celentano (Adrian Văncică).

Acesta din urmă îl linisteşte şi are cel mai bun sfat pentru el: Ştii ce bine e? Aşa, rar, ca mersul la mare, adică o dată pe an, şi-atuncea scurt, că nu e bani'. Celentano e de părere că pe lumea asta există şi plăceri mai mari, aşa că îi aruncă lui Firicel în faţă vorbele: Poate că e timpul să citeşti şi tu o carte!'

A fi sau a nu fi roşcată?

Aceasta e întrebarea care o macină pe Aspirina (Mirela Oprisor). Roşcata focoasă a satului îşi găseşte pe Facebook un fost coleg, Gelu, care se autoinvită în Fierbinţi la o cafea, crezând că Aspirina a ajuns profesoară în sat. Ca să intre mai bine în rol, ea se deghizează într-un costum închis până-n gât, îşi pune perucă şi ochelari şi îşi dă jos de pe pereţi tablourile cu nuduri.

Poliţistul Robi (Leonid Doni) găseşte în apropierea satului o maşină părăsită, suspectă, cu uşile deschise şi începe o anchetă demnă de Sherlock Holmes. Despre ce e vorba, telespectatorii Pro TV vor afla joi, de la 20.30, în Las Fierbinţi'.

Giani (Costi Diţă) crede că a gasit un vampir şi decide să se filmeze cu el pentru a da lovitura. Numai că fioroasa creatură se dovedeşte a fi autointitulatul Principe al României îmbrăcat în urs, interpretat inegalabil de Marian Râlea, iar planurile lui Giani sunt ruinate, spre dezamăgirea sa.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare