; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Carmen Tanase_ Roxana Baicu_Popovici

Ce se întâmplă în episodul cinci din serialul românesc „Fructul oprit”. Carmen Tănase ajunge de la extaz la agonie

14 February 2018

A dus o viață plină de opulență și s-a bucurat de tot ce e mai bun și mai frumos, dar acum lucrurile au luat o altă întorsătură și s-a trezit fără nici un ban. Disperarea o împinge pe Roxana Baicu Popovici (interpretată de Carmen Tănase) să recurgă la un gest nesăbuit, în cel de-al cincilea episod al serialului  Fructul oprit', pe care Antena 1  îl va difuza în această seară, de la ora 21.15.

În episodul de miercurea aceasta, Roxana Baicu Popovici ajunge de la extaz la agonie și ia o decizie radicală, fiind hotărâtă să-și încheie socotelile cu viața. Rămasă fără poziția financiară după care mult  tânjește, aceasta mai primește o lovitură cruntă.

Din cauza datoriilor, își pierde și casa, și devastată de cele întâmplate, Roxana recurge la un gest extrem. Atentă la tot ce se întâmplă în reședința familiei Baicu Popovici, menajera Katia îl sună pe Mircea, iubitul Roxanei, pentru a-l atenționa cu privire la starea stăpânei sale. El ajunge chiar în momentul în care Roxana se urcă pe pervazul ferestrei, hotărâtă fiind să renunțe la viață.

Vreau să zbor!', strigă ea, aflată în culmea disperării.

Tot în episodul din această seară al serialului Fructul oprit', de la ora 21.15, telespectatorii Antenei 1 vor putea urmări secvențe cu familia Caragea filmate în Istanbul și, de altfel, o vor putea vedea pe Sonia într-o ipostază inedită, în timp ce este protagonista unui dans senzațional din buric. 

Cum va reacționa Tudor Caragea când îl va întâlni pe Alex în Istanbul, ce răspuns va primi Sonia din partea medicilor turci, toate aceste întrebări își vor primi răspunsul astăzi, de la ora 21.15, la Antena 1.

 Vezi galeria foto >
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare