; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Distractis_2844

Ce se întâmplă diseară în “Distractis Show – Distilat de comedie”

11 November 2013

Distractis_2844Cea de-a doua ediţie “Distractis Show – Distilat de comedie” de la TVR 1 începe luni seară, de la ora 21.00, cu studierea câtorva metode de economisire a banilor.

Concluzia gazdei Cristi Greţcu, în urma acestui studiu realizat pe mai multe publicaţii, este simplă: economisirea la români e la fel ca lăsatul de fumat: cu cât nu reuşeşti de mai multe ori, cu atât eşti mai priceput.

La masa „analiştilor Haş', aflăm că privatizarea CFR-marfă a eşuat, iar noua licitaţie se face pe… bucăţi de „gale ferată'. La GFR se vorbeşte de „gale ferată', liniile se schimbă cu „magazul', iar dacă n-ai bilet te prinde „gonductorul'.

Mult dezbătutul subiect al Roşiei Montane nu putea trece nediscutat de analiştii Distractis Show. Dacă analistul sintetic popular Gicu Haşulete (Ioan Gyuri Pascu) susţine exploatarea aurului prin metodele tradiţionale, paşnice, cu ajutorul oilor, Hermiona Haşeganu (Simona Stoicescu), analist casnic, e de părere că se poate face exploatarea, cu condiţia „să nea dea la fiecare cîte un lănţişor, o brăţară, nişte cerceluşi, adică să simţim şi noi că s-a făcut ceva cu aurul nostru'. Analistul de muzică clasică Ciprian Haşmaţuchi (Florin Constantin) conchide că cea mai curată metodă de exploatare a folosit-o ruşii: ei ne-au luat tot – aur, petrol, cărbune – fără niciun gram de cianură…

Tot la “Distilatul de comedie” din 11 noiembrie aflăm că DNA a publicat o listă de posturi scoase la concurs. La interviurile de angajare se prezintă diverşi cetăţeni, dornici să prindă posturile de procurori, recuperatori, mituitori şi mituiţi.

Şi în această ediţie vin invitaţi muzicali – de data aceasta, membrii trupei Spitalul de Urgenţă, precum şi un invitat de stand-up comedy.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare