; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ce se întâmplă diseară în “Cronica Cârcotaşilor”

02 May 2012

“Cronica Cârcotaşilor” vă aşteaptă, ca în fiecare miercuri seară, la Prima TV. Echipa va face haz de necaz si va încerca să salveze poporul cu umorul. La începutul ediţiei, Mişu Găinuşă îşi face apariţia la braţ cu Bebeluşele Ioana şi Cristina.

Dezbrăcatu face o demonstraţie de ciclism şi este gata, gata să intre cu bicicleta într-unul dintre cameramani. Cei doi Cârcotaşi intră apoi în pielea unor agenţi secreţi, cu nume de cod Stejarul şi Tufiş (devenit Bonsai), şi vorbesc despre schimbările de la Guvern.

Avocatul Gelu Mititelu, specialist în partaje cu fierastrăul, dispariţii de la domiciliu şi apariţii la amantă, are soluţia salvatoare pentru cei care şi-au înmatriculat maşinile în Bulgaria: fie le înscriu în Turcia, fie dau statul în judecată.

Gogu din Paşcani este noul canditat la primăria din… Paşcani, bineînţeles. Pentru că nu este susţinut de niciun partid, Gogu va înfiinţa Partidul Poporului Gogu din Paşcani. Aşadar, votaţi locomotiva!

Bălăcăreala dintre mamă, fiică şi fostul soţ al fiicei, adică trio-ul Mărioara, Oana Zăvoranu şi Pepe continuă, de această dată, cu o poveste.

Felix Motanul, Bote şi Băse, de aceasta dată la pachet cu Ponta, îşi dispută cele trei locuri din Top Ruşinică', Anda Adam şi Delia Matache dau Binterviu', iar la final cântă Stereosonic.

Aşadar, nu rataţi Cronica Cârcotaşilor' miercuri, 2 mai, de la ora 20.30, la Prima TV.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare