; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dalida

Ce se întâmplă diseară în cele două episoade „Las Fierbinți”

16 October 2014

În primul episod, Celentano este surprins într-o situație inedită: s-a apucat de scris poezii, inspirat de marele poet sătesc național Mihai Eminescu, fiind amorezat până peste cap de Manuela, frumoasa soție a primarului Vasile. Acesta face tot ce-i stă în putință pentru a obține o plimbare romantică cu barca pe gârlă. Tot în primul episod Rață, taximetristul satului, și-a schimbat mașina. Află cum îl va ajuta Bobiță pe Celentano și de ce s-a hotărât Rață să-l angajeze pe Giani, joi de la 20:30 la PRO TV.

Dalida

În cel de al 2-lea episod, Primarul Vasile instalează o cameră ascunsă în Primărie, aflând astfel cu adevărat ce părere are Dalida despre el și ce șmecherii plănuiesc Giani și Bobiță. Tot răul spre bine, Vasile își schimbă consilierii și secretara. Sau cel puțin asta încearcă. Dalida e singura care îl poate ajuta să iasă din încurcăturile cu declarațiile și actele Primăriei.

„Fără niciun pic de modestie, este cel mai bun sezon de până acum! În sezonul 6 se vede cu adevărat că echipa s-a format foarte bine, mulți devenind prieteni și în viața reală. Este mult mai facil să jucăm, să intrăm în pielea personajului. Sunt sigur că veți avea de ce râde și ce învăța din întâmplările surprinse', a declarat Mihai Mărgineanu, interpretul personajului Ardiles.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare