Homepage  / Filme Online / Seriale coreene

Ce se întâmplă cu „Squid Game”. Anunțul făcut de creatorul serialului coreean de la Netflix

Ce se întâmplă cu „Squid Game”. Anunțul făcut de creatorul serialului coreean de la Netflix

de Mioara Tronaru,

Invitat la Festivalul Canneséries, eveniment dedicat producțiilor de televiziune, creatorul serialului „Squid Game” (2021), cineastul coreean Hwang Dong-hyuk (50 de ani) a dezvăluit faptul că a început să scrie scenariul pentru al doilea sezon al serialului-fenomen.

Ce a anunțat creatorul „Squid Game” referitor la sezonul 2 al serialului coreean de la Netflix

După incredibilul succes înregistrat de serialul coreean „Squid Game” pe platforma Netflix, a fost oficial comandat un al doilea sezon, cu posibilitatea de a continua povestea și în al treilea. Ca și în cazul primului sezon, Netflix îi conferă toată libertatea de creație lui Hwang Dong-hyuk. Chiar dacă cineastul coreean nu avea de gând să continue această poveste și avea alte planuri după.

Așa cum știm, inițial, „Squid Game”, trebuia să fie un lungmetraj. Cu toate acestea, Hwang Dong-hyuk a transformat scenariul în miniserie în momentul în care, după zeci de refuzuri, Netflix-ul a acceptat să-i finanțeze producția.

Abonații platformei de straming au fost însă cu totul cuceriți de aventurile lui Seong Gi-hun, alias Numărul 456. Iar succesul primului sezon a dus la comandarea celui de-al doilea. Hwang Dong-hyuk, care avea alte scenarii în sertar, a declarat atunci că este dispus să facă și un al doilea sezon, dar numai dacă are alături o echipă de scenariști și regizori.

Se lucrează…

Prezent la Festivalul Canneséries din acest an, Hwang Dong-hyuk a fost gazda unui panel dedicat scenariștilor, ocazie cu care, Le Parisien l-a întrebat în ce stadiu se află cu lucrul la scenariul sezonului al doilea din „Squid Game”.

Deși toată lumea arde de nerăbdare să afle ce se va întâmpla în continuare cu personajele din serial, cineastul coreean nu a părut foarte presat și a recunoscut că abia a început lucrul la scenariu.

A confirmat însă faptul că sezonul al doilea va avea premiera tot pe Netflix: „Dar nu știu când va fi asta, pentru că, cinstit vorbind, nu am scris decât trei pagini…”.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton