Homepage  / Seriale

Ce se întâmplă cu serialul The Idol. Anunțul surprinzător făcut de HBO

Ce se întâmplă cu serialul The Idol. Anunțul surprinzător făcut de HBO
6

de Roxana Mirea,

Primul sezon din serialul The Idol are doar 5 episoade. Criticile s-au abătut asupra serialului cu Abel „The Weeknd” Tesfaye și Lily-Rose Depp în rolurile principale încă de la primul episod. Acum, HBO a luat o decizie importantă în ceea ce privește The Idol.  

HBO nu reînnoiește The Idol pentru sezonul 2 

The Idol nu se va întoarce la HBO pentru un al doilea sezon. HBO a decis să nu reînnoiască serialul – co-creat de Abel „The Weeknd” Tesfaye, Sam Levinson și Reza Fahim – după primul sezon controversat și mult criticat, potrivit ET. 

Un purtător de cuvânt al HBO a declarat pentru ET: „The Idol a fost unul dintre cele mai provocatoare programe originale ale HBO și suntem încântați de răspunsul puternic al publicului. După multă gândire și considerație, HBO, precum și creatorii și producătorii au decis să nu meargă mai departe cu un al doilea sezon. Suntem recunoscători creatorilor, distribuției și echipei pentru munca lor incredibilă.

Serialul a avut premiera în iunie și a avut cinci episoade. Povestea a fost lăsată deschisă la finalul sezonului pentru posibilitatea unui al doilea sezon, deși nimic nu fusese confirmat anterior. 

Raunchy trailer for new Lily-Rose Depp streaming TV series The IIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

În The Idol, Tesfaye l-a interpretat pe Tedros, un lider carismatic al unui cult și guru al autoajutorării, care o descoperă pe Jocelyn (Lily-Rose Depp), o cântăreață pop. Pe măsură ce el își croiește drum în viața ei, devine clar că nu se va opri de la nimic pentru a o face celebră. 

Controversele din jurul producției au apărut pentru prima dată cu câteva luni înainte de premiera primului episod. Surse au declarat pentru Rolling Stone că proiectul a luat-o „razna în mod sălbatic și dezgustător”. 

Regizorul inițial a părăsit serialul după începerea producției, iar Levinson a preluat conducerea, ceea ce a dus ulterior la refacerea unor scene semnificative și costisitoare. 

Serialul a fost întâmpinat cu ratinguri din ce în ce mai scăzute. 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton