Homepage  / Disney Plus

Ce se întâmplă cu serialul lui Can Yaman, „El Turco?” Producția nu va mai apărea la Disney Plus

Ce se întâmplă cu serialul lui Can Yaman, „El Turco?” Producția nu va mai apărea la Disney Plus
14

de Anda Dincă,

Mini-seria de epocă „El Turco”, proiectul lui Can Yaman care ar fi trebuit să aibă premiera la Disney Plus anul acesta, își caută în prezent distribuitori, anunță dunya.com.

Disney Plus a renunțat să difuzeze „El Turco”, proiectul lui Can Yaman

Cum Disney a renunțat să mai difuzeze acest serial, deși l-a anunțat cu surle și trâmbițe anul trecut, drepturile de difuzare au revenit producătorului său, Ay Yapım (compania care s-a ocupat de seriale de succes precum „Dragoste infinită”).

Can 1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Astfel că cei de la Ay Yapım negociază momentan cu diferite platforme online pentru a vinde această mini-serie cu 6 episoade. Producția realizată integral în limba engleză a fost filmată anul trecut în Ungaria, iar distribuția este una internațională, cap de afiș fiind cunoscutul turc Can Yaman (care a cunoscut succesul datorită serialului „Vis de iubire”).

De regia la „El Turco” s-a ocupat Uluç Bayraktar, care și-a pus amprenta asupra serialelor „Trandafirul negru”, „Intrusul” și „Alegerea”. În ciuda ultimelor știri legate de această producție, Can și-a liniștit fanii urcând pe Instagram prima poză oficială din „El Turco”, confirmând totodată că seria va avea totuși premiera anul acesta, deși deocamdată nu se știe unde: „El Turco” e gata să cucerească lumea prin furtună. Așteptați-l, 2024, AyYapim”.

„El Turco” prezintă povestea lui Balaban Aga (Can Yaman), un soldat din armata ienicerilor, care, după bătălia de la Viena din 1683, s-a stabilit la Moena, în nordul Italiei, unde a fost poreclit de către localnici El Turco. Serialul „El Turco” este adaptarea unui roman istoric, despre soarta unui soldat turc din secolul al 17-lea, care e salvat de la moarte de niște săteni italieni și apoi îi ajută să se revolte împotriva asupritorilor locali.

În această mini-serie, în afară de Can vor mai fi văzuți Greta Ferro (Italia), Kieran O’Reilly (Irlanda), Magnus Samuelsson (Suedia), Will Kemp (Anglia), Slavko Sobin (Croația), David Nykl (Anglia), Nigel Pilkington (Anglia), Sai Bennett (Anglia), Madalena Aragão (Portugalia), Uğur Yıldıran (Turcia) și Armağan Oğuz (Turcia).

Doar italienii se pot bucura în prezent de Can

Chiar dacă mai trebuie să aștepte până când îl vor vedea în „El Turco”, fanele îl vor putea urmări pe Can din 3 mai la postul italian Canale 5 în sezonul al doilea al serialului polițist „Viola come il mare”. Primul sezon lansat în Italia în septembrie 2022 a fost difuzat și la noi de postul AXN cu titlul „Culorile legii”.

Producția este prima în care Can vorbește în limba italiană, iar pentru sezonul al doilea, care a avut premiera deja pe 24 aprilie în online pe Mediaset Infinity, actorul spune că și-a îmbunătățit pronunția. „Aș vrea să-i mulțumesc profesoarei mele de dicție și actorie, Sara Sartini. Începând cu acest sezon am spus toate replicile cu intonația potrivită și nu a mai trebuit deloc să fiu dublat”, a declarat el pe Instagram.

Sursă foto: Instagram Can Yaman

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton