Homepage  / Vedete străine

Ce se întâmplă cu podcastul lui Meghan Markle. Noul episod ar fi trebuit să apară deja

Ce se întâmplă cu podcastul lui Meghan Markle. Noul episod ar fi trebuit să apară deja
10

de Roxana Mirea,

Meghan Markle a amânat relansarea podcastului în urma perioadei de doliu, după ce Regina Elisabeta a încetat din viață pe 8 septembrie. Următorul episod din podcastul soției prințului Harry ar fi trebuit să apară astăzi.

Meghan Markle amână relansarea podcastului său

Meghan Markle a amânat și mai mult relansarea podcastului său, Archetypes, după încheierea perioadei de doliu regal. În ciuda faptului că a promis o revenire după perioada de doliu regal a regretatei regine Elisabeta a II-a, episodul săptămânal din podcastul lui Meghan de pe Spotify nu a fost văzut nicăieri marți, 27 septembrie, scrie hellomagazine.com.

Noile episoade ale lui Meghan apar de obicei în jurul prânzului, ora Marii Britanii, dar pe pagina oficială Spotify a podcastului ei a continuat să fie afișat mesajul: „Noile episoade din Archetypes vor fi întrerupte în timpul perioadei oficiale de doliu al Majestății Sale Regina”.

FWROIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Meghan Markle a sugerat conținutul episodului de marți în timpul discuției cu scenarista Mindy Kaling, care a fost lansat cu doar două zile înainte de moartea Reginei. În acest episod apar comedianta Margaret Cho și prezentatoarea TV Lisa Ling.

Care este subiectul podcastului lui Megahn Markle

De la lansare, soția prințului Harry a avut invitate persoane precum Serena Williams și Mariah Carey. Pe parcursul fiecărui episod, ducesa se angajează în conversații intime centrate pe stereotipurile și etichetele specifice de gen.

Acesta este Arhetipuri – podcastul în care disecăm, explorăm și subestimăm etichetele care încearcă să țină femeile pe loc”, spune ea în teaser. „Voi avea conversații cu femei care știu prea bine cum aceste tipologii ne modelează narațiunile. Și voi vorbi cu istorici pentru a înțelege cum am ajuns aici.”

Meghan Markle a luat o pauză de la podcastul ei după ce ea și Prințul Harry și-au prelungit șederea în Marea Britanie în urma decesului reginei Elisabeta, pe 8 septembrie. Săptămâna trecută, Meghan și Harry s-au întors la casa lor din Montecito, California, după 17 zile emoționante petrecute departe de cei doi copii ai lor, Archie, în vârstă de trei ani, și Lilibet, în vârstă de un an.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton