Homepage  / Televiziune

Ce se întâmplă cu noul sezon „Exclusiv VIP cu Cristi Brancu”. Anunțul făcut de Prima TV

Ce se întâmplă cu noul sezon „Exclusiv VIP cu Cristi Brancu”. Anunțul făcut de Prima TV
4

de Andra Stana,

Cristi Brancu, prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP, revine cu un nou sezon al show-ului care l-a consacrat. Ce se întâmplă în 2023 cu formatul de la Prima TV.

Debut de toamnă cu noutăți pentru Cristi Brancu și emisiunea Exclusiv VIP

„Exclusiv VIP” revine la Prima TV cu un nou sezon. Până acum, emisiunea putea fi urmărită în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 15.30, dar noul sezon aduce o schimbare.

Din 4 septembrie, emisiunea își schimbă ora de start și aduce rubrici noi. În fiecare zi, de luni până vineri, de la 16.00 la 18.00, la Prima TV vedetele vor trăi provocări, probe noi și vor aduce distracția în casele telespectorilor. Cristi Brancu are pregătite și câteva noutăți.

Ce se întâmplă cu noul sezon „Exclusiv VIP cu Cristi Brancu”. Anunțul făcut de Prima TV (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

„Începem cu motoarele turate un nou sezon Exclusiv VIP, care va deveni Ringul distracției. Avem pregătite o sumedenie de subiecte în premieră. Avem momente artistice rare, talente în concurs, probe noi în bucătărie. Punem focus pe distracție, dar nu ratăm nici cele mai tari subiecte din lumea mondenă. Ne vedem luni, de la 16.00, pentru 2 ore de exclusivități pe care le găsiți doar la noi”, spune realizatorul emisiunii Exclusiv VIP.

Primii invitați de la Exclusiv VIP în noul sezon – 4 septembrie 2023

De altfel, prima ediție începe în forță, cu prezența pe micul ecran a celui mai nou cuplu al momentului. „În prima ediție, îi veți vedea pentru prima oară la TV pe Dinu Maxer și pe femeia care i-a cucerit inima, Magdalena.”

În plus, Cristi Brancu a pregătit și o super exclusivitate. „În premieră, Dana Roba și iubitul ei, Beni, povestesc momentele-cheie din relație, după ce Dana a scăpat cu viață din atacul furibund al soțului ei.”

Cristi Brancu promite, de asemenea, „provocări noi pentru vedete, totul va fi contracronometru”.

Sursa foto: Prima TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton