; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Eliminare Imi place dansul_Kanal D (4)

Ce se întâmplă cu juriul emisiunii „Îmi place dansul”. Unde pleacă Emil Rengle

30 September 2019

Juriul emisiunii de dans de la Kanal D, „Îmi place dansul', intră la apă în următoarele patru săptămâni. La finalul ediției de duminica trecută,  Emil Rengle a făcut un anunț surprinzător pentru cei din platou. Acesta a anuntat ca va lipsi de la pupitru pentru următoarele patru ediții, pentru a trăi emoția concursului din ipostaza de concurent, pe alte meleaguri.

„Îmi este foarte greu să fac acest moment, dar a sosit momentul să vă spun că voi lipsi de la masa juriului <Îmi place dansul>, dar nu de tot; vor fi patru ediții în care nu voi fi prezent în emisiune, voi merge să fac ceea ce îmi place cel mai mult, să dansez. Știu că așa cum și voi dansați de fiecare dată cu sufletul, înțelegeți ce înseamnă asta pentru un dansator, pentru un coregraf, să lupte pentru visele sale. În curând vă voi spune și despre ce proiect este vorba. Atunci când mă voi întoarce la <Îmi place dansul>, lucrurile vor fi schimbate; unii dintre voi nu vor mai fi aici, iar alții vor fi în locul vostru. Abia aștept să vă revăd. Vă doresc tuturor mult succes!', a spus Emil Rengle.

Emiunea „Îmi place dansul' a început la Kanal D pe 31 august, dar după doar săptămâni a rămas cu o singură ediție săptămânala, duminica. 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare