Homepage  / Vedete străine

Ce se întâmplă cu Jennifer Aniston, după moartea lui Matthew Perry. Prietenii ei sunt foarte îngrijorați

Ce se întâmplă cu Jennifer Aniston, după moartea lui Matthew Perry. Prietenii ei sunt foarte îngrijorați
12

de Roxana Mirea,

După moartea tragică a lui Matthew Perry, colega sa din „Friends”, Jennifer Aniston, se luptă să rămână pe linia de plutire, îngrijorându-i pe cei dragi. Aceasta este a doua pierdere devastatoare cu care Aniston se confruntă în ultimul an, după ce și-a pierdut tatăl în urmă cu aproximativ 12 luni. 

Jennifer Aniston, devastată după moartea lui Matthew Perry 

Jennifer Aniston încearcă să facă față pierderii lui Matthew Perry la aproape un an după ce l-a pierdut pe tatăl ei, John Aniston, care a jucat în „Days of Our Lives” și care a murit în noiembrie, anul trecut.  

„Dintre cei cinci rămași, Jen și Courtney [Cox] sunt cele mai afectate, iar Jen este probabil cea care se luptă cel mai acut”, a declarat o sursă apropiată actriței pentru Page Six. „Este o a doua pierdere masivă în mai puțin de un an. Ea încă nu și-a revenit complet după pierderea suferită, iar acum acest lucru a dat-o complet peste cap.” 

Ea încearcă să se regrupeze și să-și revină, dar a fost o lovitură complet devastatoare”, a adăugat sursa. 

Jennifer Aniston a păstrat tăcerea după decesul tragic al colegului său din serialul „Friends”, deși ea și ceilalți cinci prieteni din serial au dat publicității o declarație comună. Această veste vine la doar câteva zile după ce regizorul serialului „Friends” a declarat că Anison și Cox au fost „distruse” după ce au aflat de moartea lui Perry. „Le-am trimis un mesaj fetelor în ziua în care am aflat”, a spus el. „Erau distruse. Este un frate care moare.” 

Matthew Perry a fost găsit fără suflare în cada sa cu hidromasaj. Se crede că actorul din ‘Friends’ s-ar fi înecat, dar o autopsie și rapoartele toxicologice vor putea oferi mai multe detalii despre adevărata cauză a morții sale.  

Jennifer Aniston, devastată după moartea lui Matthew Perry Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Matthew Perry, faima din „Friends”

Matthew Perry s-a născut pe 19 august 1969, în Williamstown, Massachusetts. Primul său rol de film l-a primit când era încă în liceu, jucând alături de River Phoenix în filmul din 1988 “A Night in the Life of Jimmy Reardon”. În anul dinaintea lansării acestui film, Perry a jucat în sitcom-ul ”Second Chances” (ulterior redenumit ”Boys Will Be Boys”), despre un bărbat care moare şi se întoarce pe pământ pentru a-I deveni mentor versiunii mai tinere a sa, jucată de Perry.

Serialul nu a reuşit să capteze audienţa, dar Perry a continuat să obţină roluri mai însemnate în proiecte de televiziune, între care “Growing Pains,” “Who’s The Boss” şi “Beverly Hills, 90210.”

Distribuirea lui Matthew Perry în rolul sarcasticului Chandler, din sitcom-ul ”Friends”, în 1994, l-a făcut celebru. Rolul i-a adus o nominalizare la premiile Primetime Emmy în 2002. El a primit alte patru nominalizări la prestigiosul premiu pentru televiziune, inclusiv pentru rolul Joe Quincy din “The West Wing”.

În “Friends,” Perry a jucat alături de Courteney CoxMatt LeBlancDavid SchwimmerJennifer Aniston şi Lisa Kudrow, în comedia despre un grup unit de prieteni care trăiesc în New York. Grupul a cunoscut un nivel de celebritate rareori întâlnit.

În afara ecranului, actorii au devenit la fel de apropiaţi ca şi personajele din serial şi sunt celebri pentru că au negociat împreună pentru a deveni unii dintre cei mai bine plătiţi actori dintr-un serial de televiziune la acea vreme.

Actorii din „Friends”, devastați de moartea lui Matthew PerryIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  5 / 12

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton