Homepage  / Seriale / Netflix

Ce se întâmplă cu Francesca în sezonul al treilea din „Bridgerton”. Motivul pentru care Ruby Stokes a fost înlocuită

Ce se întâmplă cu Francesca în sezonul al treilea din „Bridgerton”. Motivul pentru care Ruby Stokes a fost înlocuită
13

de Andreea Hentea,

Dacă ați observat că familia Bridgerton arată puțin diferit în noile episoade din al treilea sezon al celebrului serial Netflix, nu este vorba doar despre o impresie. Unul dintre personaje chiar e schimbat.

Fanii serialului „Bridgerton” care s-au bucurat deja de prima jumătate a sezonului al treilea, proaspăt lansată de Netflix, au observat, cu siguranță, că Francesca Bridgerton arată diferit față de cum o știau, scrie huffingtonpost.co.uk.

Motivul pentru care Ruby Stokes a fost înlocuită

Motivul este acela că cea de-a treia soră din familia Bridgerton, interpretată inițial de Ruby Stokes, care nu a avut prea multe scene de prim plan până acum, a făcut un pas înainte în lumina reflectoarelor în acest al treilea sezon. Personajul are parte însă nu doar de atenție sporită, ci și de o nouă interpretare: Hannah Dodd este cea care o interpretează în acest nou sezon pe Francesca Bridgerton făcându-și debutul în societate.

Actorii din „Bridgerton”, la premiera sezonului 3 Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Motivul pentru care Ruby Stokes a părăsit serialul de mare succes este acela că tânăra actriță britanică trebuia să se concentreze pe rolul din „Lockwood & Co.”, un alt serial difuzat de Netflix.

Ruby Stokes a jucat rolul lui Lucy Carlyle în acest thriller polițist cu elemente supranaturale inspirat de seria omonimă de cărți a lui Jonathan Stroud, din distribuția căruia mai fac parte Cameron Chapman și Ali Hadji-Heshmati.

Potrivit lui Chris Van Dusen, producător executiv și showrunner al serialului „Bridgerton”, Ruby Stokes a trebuit să părăsească al doilea sezon după numai trei episoade, din cauza contractului semnat anterior. „O iubim pe Francesca, dar am pierdut-o la jumătatea sezonului doi. După ce a epuizat toate celelalte opțiuni, Ruby a trebuit, din păcate, să iasă din serial, din motive care nu țineau de noi. Poate că, totuși, sezonul trei va fi cu noroc pentru ea”, a declarat acesta la un moment dat pentru TVLine. Cu toate acestea, ulterior s-a confirmat că Ruby Stokes nu va mai reveni în serial.

Ruby Stokes a primit o ofertă de nerefuzat

La rândul ei, Ruby Stokes a recunoscut, într-o declarație pentru variety.com, că „nu a fost o decizie ușoară” să părăsească animatul serial. „A fost incredibil să fac parte dintr-un serial precum «Bridgerton»”, a mai spus ea.

Pe de altă parte, într-un dialog de anul trecut cu site-ul whattowatch.com, Ruby a explicat, de asemenea, că ceva din noul ei personaj, Lucy, „a ademenit-o”, adăugând: „A fost o șansă de a explora un personaj foarte diferit și am învățat multe lucruri jucând o tânără matură în rolul principal dintr-un serial. Am simțit că este o oportunitate pe care nu o puteam refuza!”.

Dacă serialul „Lockwood & Co.” (a cărui lansare a fost urmată de cronici favorabile în cea mai mare parte, în ianuarie 2023), a fost, totuși, anulat după un sezon, din cauză că cifrele de vizionare nu atinseseră obiectivele estimate, următorul proiect al lui Ruby Stokes este thrillerul polițist BBC „The Jetty”, în care va juca alături de Jenna Coleman și care urmează să fie lansat în cursul acestui an.

Ce spune noua Francesca

În același timp, Hannah Dodd, care a jucat în seriale ca „Harlots” și „Anatomia unui scandal”, a declarat într-un interviu recent pentru elle.com: „Francesca este un personaj atât de minunat, încât este nevoie de două actrițe pentru a-i spune povestea, iar eu nu încerc să șterg faptul că Ruby a jucat-o prima”. Ea a continuat: „Cred că am avut o mică discuție când a apărut anunțul despre distribuirea mea în rol și mereu ne-am admirat reciproc postările pe Instagram. Am felicitat-o pentru rolul ei, iar ea m-a felicitat pentru munca mea. E grozav să împărtășesc cu ea experiența asta”.

Sursă foto:

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton