Homepage  / Vedete străine

Ce se întâmplă cu Bruce Willis. Mesajul fiicei lui, care a îngrijorat pe toată lumea. „Stai, mai trăiește, nu-i așa?”

Ce se întâmplă cu Bruce Willis. Mesajul fiicei lui, care a îngrijorat pe toată lumea. „Stai, mai trăiește, nu-i așa?”
8

de Roxana Mirea,

Rumer Willis și-a îngrijorat fanii, cu ultima ei postare despre tatăl ei, Bruce Willis. Actrița a mărturisit că îi este dor de tatăl ei, iar unii oameni s-au gândit la ce este mai rău. Iată care este adevărul, de fapt.  

Rumer Willis îi simte lipsa tatălui ei, Bruce Willis 

Rumer Willis împărtășește cum se simte în contextul în care tatăl ei, Bruce Willis, se luptă cu demența. Într-o postare pe Instagram luni, actrița, în vârstă de 35 de ani, a împărtășit cu cei 1,1 milioane de urmăritori ai săi că îi este „dor” de tatăl ei, în timp ce starea lui continuă să se înrăutățească. 

Chiar îmi lipsește tata astăzi”, a scris Rumer. A publicat o imagine cu ea și tatăl ei, în vârstă de 68 de ani, de când era doar o fetiță. În imagine, Bruce își ține fiica mică în brațe în timp ce o privește cu drag.

Unii oamenii și-au exprimat imediat îngrijorarea cu privire la decesul vedetei de la Hollywood, însă mulți au părut să facă legătura cu diagnosticul său de demență, care face ca o persoană să își piardă memoria, limbajul și alte abilități funcționale, potrivit Asociației Alzheimer.   

Unii fani au crezut că Bruce Willis a încetat din viață 

Bruce a fost diagnosticat cu această afecțiune anul trecut, dar și cu afazie, o incapacitate de a vorbi sau de a înțelege vorbirea, mediată de creier. Potrivit Clinicii Mayo, demența frontotemporală „este un termen generic pentru un grup de tulburări cerebrale care afectează în principal lobii frontali și temporali ai creierului”, scrie ET.

„Stai, mai trăiește, nu-i așa? Sper că nu am ratat un al deces”, a scris un internaut. 

„Este ciudat de greu să simți lipsa cuiva care este încă aici. Demența este o fiară crudă”, a răspuns o persoană la postarea lui Rumer. „Durerea anticipată este atât de greu de procesat uneori. Îmi pare rău”, a răspuns altcineva. 

În cazul demenței, durerea începe mult mai devreme și durează mai mult, pentru că începi să jelești pierderea înainte ca ei să dispară fizic”, a scris o a treia persoană.  

Rumer Willis, mesajul despre Bruce Willis care a îngrijorat pe toată lumea. „Chiar îmi lipsește tata”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Tallulah Willis, despre starea lui Bruce Willis 

Postarea fiicei starului din „Die Hard” vine la doar câteva zile după ce soția lui Bruce, Emma Heming Willis, a scris un omagiu sfâșietor pentru soțul ei, care se luptă cu demența frontotemporală.   

„Mă lupt cu sentimentul de vinovăție, știind că am resurse pe care alții nu le au”, scrie ea. „Când pot să ies la o plimbare pentru a-mi limpezi mintea, nu-mi scapă că nu toți partenerii pot face asta. Când ceea ce împărtășesc despre călătoria familiei noastre primește atenția presei, știu că există multe mii de povești nespuse, neauzite, fiecare dintre ele meritând compasiune și grijă. În același timp, văd că ceea ce împărtășesc contează pentru alte persoane care s-ar putea să se lupte și, într-un mod mărunt, îi face să se simtă văzuți și înțeleși.”  

Între timp, la începutul lunii noiembrie, fiica lui Bruce, Tallulah Willis, a fost invitată la emisiunea The Drew Barrymore Show și a oferit informații despre starea de sănătate a tatălui său.  

Este același, ceea ce cred că, în această privință, am învățat că este cel mai bun lucru pe care ți-l poți dori”, a spus ea despre tatăl ei. „Văd iubire când sunt cu el, și este tatăl meu și mă iubește, ceea ce este cu adevărat special.” 

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton