Homepage  / Cinema

Ce se întâmplă cu Bridget Jones 4. Cum este afectat filmul lui Renee Zellweger de grevele de la Hollywood. „Este un coșmar”

Ce se întâmplă cu Bridget Jones 4. Cum este afectat filmul lui Renee Zellweger de grevele de la Hollywood. „Este un coșmar”
11

de Andra Stana,

Vești proaste pentru fanii lui Bridget Jones. Iată ce se întâmplă cu cel de-al patrulea film din celebra serie, cu toate că Renee Zellweger fusese deja de acord să reia rolul principal din celebra franciză.

Cel de-al patrulea film din seria Bridget Jones ar putea fi amânat, deoarece mica fereastră de filmare a lui Renee Zellweger a fost închisă de greva actorilor. Mai precis, următorul film „Bridget Jones” ar putea fi lansat cu o întârziere de doi ani din cauza grevei actorilor de la Hollywood, scrie femalefirst.co.uk.

Renee Zellweger a fost de acord să reia rolul titular în cel de-al patrulea episod al francizei. Cu toate acestea, actrița a avut la dispoziție doar o mică fereastră în care putea filma proiectul. Aceasta se apropie acum de final, deoarece greva SAG-AFTRA blochează producțiile.

Este un coșmar. A durat o veșnicie pentru a-i convinge pe toți să se implice în Bridget Jones 4, iar acum greva înseamnă că proiectul este în pericol. Renee este unul dintre cele mai mari nume de la Hollywood, așa că a semnat deja pentru mai multe filme în anii următori. Are doar o fereastră foarte scurtă pentru a o împușca pe Bridget, iar lovitura înseamnă că ar putea să o rateze complet.”, a declarat o sursă pentru The Sun.

Ce se întâmplă cu Bridget Jones 4. Cum este afectat filmul lui Renee Zellweger de grevele de la HollywoodIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Primul film cu Bridget Jones s-a lansat în 2001

Filmele din seria „Bridget Jones” se bazează pe romanele lui Helen Fielding, iar personajul a ajuns pentru prima dată pe marele ecran în 2001 cu „Jurnalul lui Bridget Jones” – care s-a dovedit a fi un succes uriaș și a avut încasări de peste 200 de milioane de lire sterline la box office.

De atunci au fost lansate două continuări – „Bridget Jones: The Edge of Reason” (Bridget Jones: La limita raţiunii) în 2004 și „Bridget Jones’s Baby” (Bridget Jones însărcinată) în 2016.

Fielding a dezvăluit anul trecut că lucrează la un al patrulea film bazat pe romanul său din 2013 „Mad About the Boy”. „Nu am mai văzut niciodată un film de acest gen: Da, lucrez la el și chiar sper că se va întâmpla. Fiecare film care se face este un miracol – este foarte dificil să faci filme și să le faci bune. Dar mi-ar plăcea să îl văd pe ecran”, a declarat Fielding.

Renee Zellweger, despre Bridget Jones: „Îmi place să fiu în pielea ei”

Anul trecut, Renee și-a exprimat speranța că va putea să interpreteze din nou personajul Bridget Jones.

Sper că da. Sper că da. Vreau să spun, este amuzant, știi, ea este atât de amuzantă. Îmi place să fiu în pielea ei. Vreau să spun, mă face să râd, știi, în fiecare zi pe platou, alegerile pe care trebuie să le facem cu privire la cât de ciudat putem face circumstanțele în care apare. Este atât de amuzant.”, a declarat actrița în vârstă de 54 de ani în cadrul unei emisiuni TV.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton