Homepage  / Vedete străine

Ce se întâmplă cu Anahí după ce a suferit o perforare de timpan. Anunțul făcut de Mia Colucci din „Rebelde”

Ce se întâmplă cu Anahí după ce a suferit o perforare de timpan. Anunțul făcut de Mia Colucci din „Rebelde”
14

de Redactia Tvmania,

Trupa RBD a anunțat, anul trecut că s-a reunit, iar pe 25 august va pleca în turneu, însă frumoasa Anahi s-a confruntat cu probleme mari de sănătate. Artista mexicană a suferit un accident în timpul unor repetiții pentru turneul mondial și și-a pierdut auzul urechea dreaptă, având timpanul perforat. Fanii și-au arătat imediat îngrijorarea pentru artista, iar îndrăgita Mia Coluci din filmul-fenomen „Rebelde” a făcut publice noi imagini cu ea pe rețelele de socializare.

Anahí și-a perforat timpanul. Ce se întâmplă acum cu artista

Anahi a provocat mare îngrijorare în rândul fanilor RBD după ce luna trecută a anunțat că a trebuit să fie spitalizată de urgență pentru că i s-a perforat timpanul și și-a pierdut auzul în timpul repetițiilor pentru turneul de reunire RBD.

Mi TRL AwardsIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

„Nu aud nimic”

Recuperarea a fost una foarte grea și Anahi a recunoscut că a avut dureri cumplite. „Nu cred că am plâns vreodată de durere, așa cum am plâns acum. Nu aud nimic”, a declarat artista printr-un mesaj pe Instagram, la scurt timp după incident. Însă, după ce vedetă a avut parte de ajutor specializat, ea s-a putut întoarce pe platoul unde se făceau repetițiile doar asistând la ceea ce colegii săi făceau. Presa internațională a lansat imediat ipoteza că Anahi ar putea să renunțe la turneu din cauza problemelor medicale, dar trupa a anunțat printr-o fotografie că acest lucru nu se va întâmpla.

Mai mult, frumoasa artistă și-a anunțat fanii că a revenit în studio, semn că starea ei de sănătate s-a îmbunătățit și acum poate repeta alături de trupă. Artista a primit acordul medicilor pentru a-și relua activitatea și a publicat imagini cu ea repetând coregrafia, spre bucuria fanilor.

Trupa RBD se reunește

După 15 ani de la ultimul concert, trupa RBD revine cu un nou turneu internațional începând cu 25 august. Christian Chavez, Maite Perroni, Christopher Uckermann, Anahi, Dulce Maria și Alfonso Herrera au făcut parte din formația RBD între 2004 și 2008. Dintre cei șase, doar cinci vor mai reveni însă pe scenă, asta după ce Alfonso Herrera a declarat că își dorește să se ocupe doar de cariera sa actoricească.

Deși Maite abia a devenit mămică, ea a acceptat să facă parte din acest proiect și se antrenează cot la cot cu colegii ei, în ciuda coregrafiilor solicitante.

„Melodii noi, un album nou, am terminat de înregistrat, suntem foarte fericiți, cu repetițiile pline, cu noul spectacol, cu noile coregrafii, adevărul este că fetele, adică Maite este o războinică pentru că tocmai a devenit mamă și este și ea la repetiții, cu coregrafiile, deci wow, adevărul este că o admir total”, a declarat Christian Chávez.

Foto: Profimedia/Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton