; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ce se întâmplă azi şi mâine la Patru nunţi şi o provocare

Ce se întâmplă la “Patru nunţi şi o provocare”

11 September 2013

În cea de-a doua ediţie a emisiunii “Patru nunţi şi o provocare”, telespectatorii Pro TV vor fi martorii unei uniuni religioase în rit protestant ai cărei protagonişti sunt Daniel şi Mihai, doi bărbaţi care luptă pentru relaţia lor de 14 ani.

În urma ceremoniei, Daniel şi Mihai îşi unesc simbolic destinele şi nu beneficiază pe teritoriul României de drepturile pe care le au persoanele căsătorite. De profesie regizori, cei doi şi-au imaginat petrecerea prin care aduc tuturor la cunoştinţă faptul că vor să-şi petreacă restul vieţii împreună ca un spectacol de teatru cu tema „Visul unei nopţi de vară'.

Alături de ei, în competiţia pentru o lună de miere mai intră Nicuşor Coroamă, cel pe care telespectatorii îl cunosc din cel de-al doilea sezon “MasterChef”, şi Geta, protagoniştii unei nunţi tradiţionale bucovinene, Oana şi Peter, care demonstrează că tradiţiile româneşti pot face casă bună cu cele scoţiene şi Vera şi Cristian, care mizează pe o nuntă ieşită din tipare.

Oana, una dintre miresele intrate în competiţia pentru o lună de miere în Sharm el-Sheikh, aduce în faţa telespectatorilor alesul ei scoţian, care vine însoţit de un alai de scoţieni sobri, eleganţi, îmbrăcaţi în kilt şi… respectând tradiţia, fără lenjerie intimă.

Vera ştie una şi bună: nu vrea o nuntă tradiţională şi îşi surprinde invitaţii în fiecare moment. Valsul mirilor, care pare a fi un moment clasic, este „întrerupt' de câţiva invitaţi care invadează ringul pe ritm de gangnam style, „accesorizaţi' cu jucării care mai de care mai trăsnite. Inclusiv naşa intră în hora Verei şi poartă la nuntă nişte tenişi speciali, dichisiţi cu Mickey Mouse.

Care este nunta care va primi cel mai mare punctaj şi cine va pleca în fabuloasa lună de miere din Sharm el Sheikh, joi, de la 20:30, la ProTv.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare