; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ce se întâmplă în 2011 în “Tânăr şi neliniştit”?

30 January 2011

Anul acesta se împlinesc 38 de ani de la prima secvenţă filmată din „Tânăr şi neliniştit'! Un record ameţitor, care e cu atât mai impresionant cu cât serialul american nu dă semne să se oprească prea curând. Ce vom vedea anul acesta în „Tânăr şi neliniştit', pe scurt, în cele ce urmează.

.

Episoadele pe care telespectatorii români le văd acum la Pro TV au fost filmate şi difuzate peste Ocean în 2006. Intrigile, aşa cum probabil vă aşteptaţi, sunt la ordinea zilei. Adică vechi cupluri se destramă în timp ce altele (neaşteptate) se formează, se dau bătăi pe avere, are loc o crimă, se întorc din morţi personaje care de fapt nu muriseră… Ce vreţi, aşa e în „Tânăr şi neliniştit'.

.

1. Neil află că nu este tatăl lui Lily, ci fratele său, Malcolm. Daniel şi Lily fug la Las Vegas, unde se căsătoresc. Neil se împacă cu ideea şi îi va sprijini necondiţionat. Mai târziu se va îndrăgosti din nou, dar nouă iubită va fi ucisă. Drucila pleacă din Genoa City pentru o vreme.

.

2. Sharon află de relaţia dintre Phyllis şi Nick, motiv pentru care va începe o competiţie acerbă între cele două femei pentru inima tânărului Newman. Phyllis rămâne însărcinată, dar nu ştie cine este tatăl copilului, Nick sau Jack. Nick şi Sharon se despart, iar bărbatul alege să se căsătorească cu… Phyllis!

.

3. Victor se întoarce la conducerea Newman Entreprise şi o salvează pe Nikki din ghearele unui obsedat cu intenţii criminale. Din păcate însă, Victor este împuşcat şi ajunge la spital cu grave probleme de sănătate. Hope şi Victor Jr. se întorc în Genoa City.

.

4. John Abbott moare în închisoare. Mai mult decât atât, familia lui are parte de o nouă crimă atunci când asistenta lui Jack este ucisă. Toată lumea din Genoa City devine suspectă. După ce Sharon şi Jack se despart de perechile lor, ajung să-şi aline reciproc suferinţele şi încep o relaţie serioasă. Lucrurile se complică însă atunci când Sharon este răpită.

.

5. Se descoperă că Brad Carlton se numeşte, de fapt, George Kaplan. El şi-a asumat identitatea unui prieten care a murit într-un accident de maşină pentru a se ascunde de oamenii care i-au omorât familia. Mai mult decât atât, Brad/George are o mamă evreică, care a fost închisă într-un lagăr de concentrare condus de nazişti în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

.

Altele

  • Apare o chelneriţă, Janna Hawkes, de care Kevin se îndrăgosteşte.
  • J.T  este răpit, iar Victoriei îi va fi cerută o recompensă foarte mare.
  • Billy se întoarce în Genoa City pentru a-şi sprijini familia în războiul dus cu fosta soţie a tatălui său.
  • Sheila va face din nou operaţie estetică şi se întoarce dornică de răzbunare pe Michael şi Lauren.
  • Fiul mort al lui Jill se întoarce în Geonoa City sub o altă identitate şi se îndrăgosteşte de o tânără seducătoare, Amber, care avea relaţii cu familia Forrester.
  • În poveste revine şi Nina Webster, care are un şoc aflând că fostul ei soţ trăieşte. La fel de şocate vor fi Katherine şi Jill.
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare