; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ce schimbări îl pasc pe Castle în sezonul 4

28 July 2011

La sfârșitul sezonului 3, șeful lui Castle a murit, el a mărturisit că își iubește partenera și aproape și-a pus fiica în linia gloanțelor. Tipul ăsta are nevoie de disciplină, scrie tvguide.com, iar Victoria Gates, noul căpitan al poliției, îi va veni de hac.

Penny Johnson Jerald este actrița care se va alătura echipei din Castle în următorul sezon. Se pare că personajul jucat de Nathan Fillion va avea o perioadă dificilă începând din următoarea serie cu crime și detectivi pasionați.

„Nu este caldă și numai bună de luat în brațe', a spus interpretul detectivului Kevin Ryan- Seamus Deaver. „Zilele în care era protejați și zilele în care Castle era binevenit la locul faptei au luat sfârșit', a mai spus actorul.

Căpitanul Gates nu va fi de acord cu prezența alături de polițiștii adevărați a scriitorului devenit peste noapte detectiv de omucideri, cu atât mai mult cu stilul său neortodox de a rezolva cazurile.

De fapt, lipsa lui de formare profesională în ale antrenamentului polițienesc îl va îndepărta pe Castle de echipa alături de care descoperea criminalii.

„Castle a avut o relație bună cu fostul căpitan Montgomery , dar și cu primarul; iar Gates (noul căpitan, n.r.) nu se înțelege așa de bine cu cel din urmă, deci unele dintre privilegii vor fi tăiate din start', a povestit Tamala Jones, care o interpretează pe Lanie Parish.

Singura care va fi încântată de noul șef al poliției va fi fiica lui Castle Alexis, interpretată de Molly Quinn. După ce a fost foarte aproape de moarte, va începe să realizeze că tatăl ei riscă foarte mult pentru job-ul lui. „Alexis vrea ca el să își dea seama de asta. Ea crede că dacă reușește, el o va lăsa mai moale cu investigațiile', a spus Quinn.

Noul sezon din Castle va fi lansat în SUA pe 19 septembrie.

Universal Channel redifuzează serialul, începând cu sezonul 1, în luna august.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare