Homepage  / Vedete româneşti

Suma fabuloasă pe care Gabriela Cristea o primea lunar ca prezentatoare a emisiunii „Noră pentru mama”. Mulți nu ajung la asemenea salariu nici măcar într-un an întreg

Suma fabuloasă pe care Gabriela Cristea o primea lunar ca prezentatoare a emisiunii „Noră pentru mama”. Mulți nu ajung la asemenea salariu nici măcar într-un an întreg
7

de Redactia Tvmania

Gabriela Cristea, în vârstă de 49 de ani, este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România. A debutat pe micul ecran în anul 1994, iar din acel moment au urmat colaborări cu diferite trusturi de televiziune. Recent, Gabriela Cristea a dezvăluit salariul fabulos pe care îl primea de la Kanal D, pe vremea în care prezenta o emisiune matrimonială.

Suma fabuloasă pe care Gabriela Cristea o primea lunar ca prezentatoare a emisiunii „Noră pentru mama”

Gabriela Cristea a fost invitata lui Cătălin Măruță la podcastul pe care aceasta îl moderează. Cei doi au vorbit despre cariera Gabrielei și viața de familie, însă nu au lipist nici întrebările delicate.

Cătălin Măruță a întrebat-o pe Gabriela Cristea dacă este adevărat că în perioada în care lucra la Kanal D prezentând emisiunea „Noră pentru mama” câștiga lunar suma de 20.000 de euro. Gabriela Cristea a zâmbit nostalgic și a confirmat, adăugând că reușise să acumuleze aproximativ un milion de euro în urma respectivei emisiuni.

cate-kilograme-s-a-ingrasat-gabriela-cristea-6Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Din păcate, aproape toți banii s-au dus cât ai clipi cu ochii, iar Gabriela nu a apucat să se bucure de rezultatele muncii sale. La vremea respectivă, ea forma un cuplu alături de Marcel Toader, iar afaceristul i-a consumat banii fără măcar să aibă curajul de a o anunța acest lucru.

Toți banii pe care Gabriela i-a agonisit au dispărut în câteva luni

20.000 de euro primeai pe lună. Și cât a ținut treaba asta? Că nu ești român dacă nu faci calcule„, a întrebat Măruță, curios să afle cât mai multe detalii picante. Răspunsul Gabrielei Cristea a fost unul cu adevărat surprinzător: „De vreun milion, așa.”

Să știi că i-am trecut la pierderi și dacă-mi pot permite să trec un milion de euro la pierderi, cred că-s o tipă extrem de cerebrală”, a completat Gabriela Cristea, într-o notă optimistă, lăsând să se înțeleagă că nu mai este afectată de episodul care a avut loc în timpul căsătoriei cu afaceristul Marcel Toader.

Tavi Clonda a aflat salariul Gabrielei Cristea abia după ce s-au căsătorit

Gabriela Cristea a fost invitată la podcastul „Acasă la Măruță”, unde și-a deschis sufletul și a discutat despre familia sa, dar și despre pierderile financiare suferite din cauza fostului soț, Marcel Toader. Cu aproximativ zece ani în urmă, Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-au îndrăgostit și au decis să formeze un cuplu.

În 2015, cei doi s-au căsătorit și și-au jurat credință veșnică în fața divinității. După o căsnicie eșuată cu Marcel Toader, care a trecut în neființă în 2019, prezentatoarea TV a fost extrem de atentă la alegerea următorului bărbat care va face parte din viața ei. În plus, ea a dezvăluit că Tavi a aflat ce salariu încasează abia după ce s-au căsătorit și au devenit în mod oficial soț și soție.

Prezentatoarea de la Antena Stars a dezvăluit că ea și soțul ei împart responsabilitatea pentru cheltuieli, iar toate resursele financiare ale familiei sunt gestionate în interesul lor comun. Gabriela Cristea a subliniat că Tavi Clonda câștigă aproape la fel de mult ca și ea.

Sursă foto: Antena 1, Kanal D

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton