Homepage  / Vedete româneşti

Ce salariu avea Teo Trandafir atunci când a debutat în televiziune. Banii primiți nu-i ajungeau nici măcar pentru mâncare: „Sandvișuri cu piure”

Ce salariu avea Teo Trandafir atunci când a debutat în televiziune. Banii primiți nu-i ajungeau nici măcar pentru mâncare: „Sandvișuri cu piure”
17

de Cristina Țapu,

Teo Trandafir nu mai are nevoie de o prezentare. A debutat în televiziune în urmă cu mai bine de două decenii, iar emisiunile sale s-au bucurat de succes în rândul telespectatorilor. În prezent nu se mai gândește cu grijă la ziua de mâine, însă situația sa nu a fost mereu la fel de roz. Iată ce salariu primea atunci când a debutat în televiziune!

Ce salariu avea Teo Trandafir atunci când a debutat în televiziune alături de Mircea Badea

Cu peste două decenii în urmă, Teo Trandafir făcea primii pași în industria televiziunii. La sfârșitul anilor ’90, ea se intersecta cu Mircea Badea, iar cei doi deveneau colegi de platou la emisiunea „Bună dimineața, România!” de la Tele7 ABC.

teo-trandafirIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 17

Ulterior, au continuat să-și construiască carierele împreună, mutându-se la Antena 1, dar, în cele din urmă, au pornit pe drumuri separate. Suma de bani pe care o primeau lunar la începutul carierei era una foarte modestă.

Teo Trandafir și-a lansat recent propriul podcast, iar primul său invitat a fost nimeni altul decât Mircea Badea, partenerul ei din primele etape ale carierei. Cei doi au rememorat împreună momentele pe care le-au trăit și au discutat deschis despre veniturile pe care le obțineau în acea perioadă.

Teo Trandafir a dezvăluit că, în ciuda a ceea ce credeau cei din jur, salariile pe care ea și colegul ei le primeau erau destul de reduse. Cu o remunerație lunară de doar 100 de dolari, acești bani nu erau suficienți nici măcar pentru a acoperi cheltuielile alimentare.

„Noi luam pe atunci 100 de dolari pe lună. Oamenii spun: «Păi, da, dar pe atunci, vezi Doamne, erau bani!». Nu erau bani, erau tot 100 de dolari pe o lună. Tu îmi aduceai să mănânc, pentru că eu nu aveam bani de mâncare, sendvișuri cu piure”, a declarat Teo Trandafir.

Teo TrandafirIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  8 / 17

Teo Trandafir a făcut trecerea de la televiziune la radio

În luna august 2023, a fost confirmat faptul că Teo Trandafir a încetat să mai aibă rolul de prezentatoare la Kanal D. Cu toate acestea, prezentatoarea a menținut un contract cu postul de televiziune, dar emisiunea sa, „Teo Show”, nu a mai făcut parte din grila de toamnă.

Teo Trandafir a continuat să lucreze, dar a făcut trecerea la radio. În colaborare cu Mihai Hînda, ea prezintă emisiunea „Bară la Bară” de luni până vineri, de la ora 16:00, la Radio Impuls.

Sursă foto: Instagram Teo Trandafir – Arhivă Tv Mania!

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton