Homepage  / Vedete româneşti

Ce salariu avea Mihaela Rădulescu când prezenta „Duminica în familie”. Suma uriașă pe care o primea pentru o singură ediție

Ce salariu avea Mihaela Rădulescu când prezenta „Duminica în familie”. Suma uriașă pe care o primea pentru o singură ediție
12

de Roxana Mirea,

Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune de la noi. Aceasta este cunoscută mai ales pentru emisiunea „Duminica în familie”, care a fost difuzată pe postul Antena 1. Iată ce salariu primea Mihaela Rădulescu pe vremea în care prezenta „Duminica în familie”. 

Ce salariu avea Mihaela Rădulescu când prezenta „Duminica în familie” 

Popularitatea Mihaelei Rădulescu a crezut după ce ea a început să prezinte emisiunea „Duminica în familie”, de la Antena 1, cu ani în urmă. În fiecare duminică, prezentatoarea avea invitați de marcă și povestea alături de ei despre diferitele evenimente din viețile lor. În plus, nici salariul nu era unul de neglijat. Mihaela încasa pentru o singură ediție a emisiunii „Duminica în familie” circa 10.000 de euro. 

„Răduleasca primea în jur de 10.000 de euro pe ediție la Duminică în familie’, în medie cam 40.000 de euro pe luna sau 50.000 de euro, în cazul în care erau cinci emisiuni în direct! Mai mult, ea mai participa și la alte acțiuni ale postului, care îi creșteau onorariul la circa 55.000-60.000 de euro per total, în special în perioada de iarnă! Mihaela era considerată vedetă incontestabilă a postului și era plătită corespunzător!”, a povestit cu mulți ani în urmă o persoană din echipa vedetei pentru WOWbiz.ro. 

mihaela radulescuIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Mihaela Rădulescu nu vrea să mai apară la TV în România

De mai bine de un deceniu Mihaela Rădulescu locuiește la Monaco și rare sunt ocaziile în care revine în țară. Chiar și atunci când se află din nou în țara natală, vedeta evită să apară la emisiuni sau să ofere interviuri. De altfel, susține că drumul în televiziune a ajuns la final pentru ea și nu intenționează să accepte să participe la diferite formate de divertisment.

În curând, voi sărbători 17 ani ca rezident în Monaco. Tot 17 ani am stat și în orașul natal, Piatra Neamț. Viața e ciudată. Îți oferă șansa să locuiești în părți diferite ale lumii, dar îți dă aceeași șansă să fi fericit oriunde alegi să stai.

„Mai vin în România, dar capitolul cu emisiunile tv l-am încheiat, sunt deja la jumătatea capitolului următor”, a dezvălui Mihaela Rădulescu, pe pagina personală de Instagram.

Mihaela Rădulescu se poate considera o femeie împlinită. Vedeta locuiește de câțiva ani buni la Monaco, are proiecte frumoase și, nu în ultimul rând, are o mândrețe de băiat. Ayan s-a transformat într-un tânăr fermecător și și-a întrecut mama în înălțime. Fosta prezentatoare TV recunoaște că, de când Ayan a venit pe lume, viața ei a devenit mai bună.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton