Modifica setarile cookie
Homepage  / Vedete româneşti

Sorin Bontea, declarații despre salariul de la Masterchef. Câți bani primesc cei trei chefi: „Puțin. Am negociat împreună”

de Cristina Țapu,

Chef Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au fost invitați la emisiunea lui Cătălin Măruță. Cei trei chefi au acceptat să participe la jocul sosurilor iuți și au făcut declarații neașteptate despre salariul pe care-l primesc de la PRO TV.

Ce salarii primesc Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu la „Masterchef”

Invitații recenți la rubrica „Sosurile picante” din emisiunea „La Măruță”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, au fost supuși unui test de curaj în fața unor întrebări incomode pentru a evita consumul de mâncăruri foarte picante. Având în vedere că nu suportă alimentele picante, Sorin Bontea a ales să răspundă la toate întrebările. Întrebat despre care dintre colegii săi câștigă cel mai mult, el a declarat sincer: „Niciunul. Avem salarii egale”, a precizat Sorin Bontea.

Cătălin Măruță a încercat să afle despre ce sumă este vorba, însă Sorin Bontea nu s-a lăsat convins să divulge informația.

VEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

„Puțin. Am zis așa: de la Pro TV mai puțin, de la Dumnezeu mai mult. Noi am avut mereu salariul la fel, cu toate că eu am muncit mai mult, asta e”, a declarat Sorin Bontea, vizibil amuzat de întreaga situație. Prezentatorul l-a întrebat apoi cum a aflat că salariul său este egal cu cel al colegilor și prietenilor săi. „Am semnat contractele împreună, am negociat împreună”, a mai dezvăluit bucătarul.

În presă s-a vehiculat informația că cei trei bucătari ar urma să câștige 600.000 de euro pe an de la Pro TV, ceea ce ar însemna aproximativ 20.000 de euro pe lună pentru fiecare dintre ei, conform Cancan. Cu toate acestea, suma pe care o primesc bucătarii nu a fost confirmată oficial de către PRO TV.

Pasiunea lor pentru arta culinară depășește orice imaginație, iar de fiecare dată au demonstrat că bucătăria este un teren fără limite atunci când vine vorba despre gusturi. Chef Cătălin Scărlătescu spune că această emisiune este locul în care fiecare concurent își va crea amintiri de neuitat.

Chef Florin Dumitrescu este una dintre personalitățile de seamă ale gastronomiei românești. Prin viziunea sa, a reușit să împingă constant limitele a ceea ce poate fi realizat într-o bucătărie și a inspirat sute de tineri în acest domeniu.  

„MasterChef România înseamnă începutul meu în televiziune și acum întoarcerea acasă. Este show-ul oamenilor obișnuiți care au făcut din gătit o pasiune. Vreau să simt această pasiune, nu doar pentru gust, ci și pentru trofeu. Este momentul suprem în care talentul și munca depusă sunt testate la maximum”, a declarat Florin.

Cătălin Scărlătescu, scos din minți de unii dintre concurenți

Chef Scărlătescu este unul dintre membrii juriului „Masterchef” din acest sezon. Bucătarul a dezvăluit că mulți dintre concurenții care s-au prezentat în fața lui au reușit să-l scoată din sărite din cauza modului în care se raportau la arta gastronomică. 

Scărlătescu este de părere că bucătarii tineri, lipsiți de experiență, dar cu multă creativitate, sunt unii dificili în ceea ce privește colaborarea pentru că refuză să accepte sfaturile celor cu mulți ani vechime în domeniu.

Sursă foto: PRO TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
 
 
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te