Homepage  / Vedete româneşti

Monica Anghel face sacrificii imense pentru silueta trasă ca prin inel: „Sunt și zile în care nu mănânc deloc”

Monica Anghel face sacrificii imense pentru silueta trasă ca prin inel: „Sunt și zile în care nu mănânc deloc”
14

de Redactia Tvmania

Monica Anghel, în vârstă de 52 de ani, a trecut printr-o transformare incredibilă, iar în prezent are aceeași greutate pe care o avea și în urmă cu două decenii. Artista recunoaște că nu este deloc simplu să se mențină la greutatea dorită și a dezvăluit că există anumite sacrificii pe care le face.

Monica Anghel a reușit să slăbească aproximativ 40 de kilograme. Nu datorită unei intervenții chirugicale de micșorare a stomacului, așa cum au crezut mulți, ci datorită unei diete echilibrate și a determinării de care dă dovadă.

Monica Anghel neagă că ar fi apelat la ajutorul medicului estetician pentru a slăbi

Artista susține că nu a apelat la ajutorul medicului estetician pentru a scăpa de kilogramele nedorite, ci a ales să urmeze o cale mai puțin dureroasă. Cu toate acestea, sacrificiile nu lipsesc!

În prezent, Monica Anghel se laudă cu greutatea de 59 de kilograme, aceeași pe care o avea la vârsta de 24 de ani. Dieta echilibrată, postul intermitent și vizitele regulate la sala de sport sunt o parte dintre ingredientele la care Monica apelează pentru a-și menține silueta trasă ca prin inel.

Într-un interviu acordat pentru AntenaStars, Monica a dezvăluit că nu-și mai dorește să slăbească și a subliniat că depune eforturi considerabile pentru a ține kilogramele în plus la distanță. De altfel, Monica a recunoscut că există zile în care nu mănâncă absolut nimic, dar în care nu uită să consume cantitatea de apă recomandată de către medici.

Monica Anghel, revoltată din cauza unor produse pentru slăbit. „Am vorbit cu avocații” (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

„Nu vreau să mai slăbesc, dar trebuie să mă mențin și să mă mențin trebuie să am un stil de viață sănătos. Trebuie să am grijă ce mănânc. Eu îmi continui fastingul meu, care este foarte sănătos. Eu mă simt extraordinar de bine cu postul intermitent și atunci de ce să renunț. În intervalul a șase ore am două sau trei mese, dar sunt și zile în care nu mănânc deloc și mă hidratez cu apă simplă și apă cu lămâie și mă simt foarte bine. Nu îți imagina că zilele astea sunt foarte multe”, a declarat Monica Anghel.

Monica Anghel respectă reguli stricte pentru a ține la distanță kilogramele în plus

Vedeta a împărtășit și care este dieta de la care nu se abate niciodată, oricât de dificil ar părea! Solista este foarte atentă la cantitatea de carne pe care o consumă și nu mănâncă niciodată după ora 18 seara. În plus, Monica se asigură că întotdeauna consumă mai multe fructe și legume decât proteine provenite din carne.

„Mai nou, mănânc între orele 12.00 și 18.00. Nu mănânc dulciuri, carbohidrați din paste, orez. Îmi iau necesarul din măr, de exemplu. Mănânc porții normale, nu mai cântăresc. Dacă îmi fac o salată, poți mânca atât cât vrei, pentru că nu te îngrași. Am grijă ca în farfurie trei sferturi să fie legume și doar un sfert din porție proteină”, declara artista, conform revistei Viva!

Sursă foto: Instagram Monica Anghel, Antena 1, Kanal D

Citește și:



Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton