Homepage  / Televiziune

Ce să urmărești la televiziunile Warner Bros. Discovery în septembrie 2024. Premierele lunii 

Ce să urmărești la televiziunile Warner Bros. Discovery în septembrie 2024. Premierele lunii 

de Redactia Tvmania

După o vară energizantă, luna septembrie aduce un fler dramatic televiziunilor din portofoliul Warner Bros. Discovery. Descoperă imagini nemaivăzute și urmăriri pline de adrenalină la Discovery cu un nou sezon din „Urmăriri de mare viteză”, bucură-te de premiera serialului „Copilul dispărut” la TLC și de lungmetraje cu subiecte palpitante și personaje puternice la Warner TV. Eurosport aduce ciclismul și tenisul în prim plan în această lună cu două mari competiții care se vor termina în același weekend, US Open și Turul Spaniei.

Ce să urmărești la televiziunile Warner Bros. Discovery în septembrie 2024

Programul lunii septembrie la Eurosport

Turul Spaniei și US Open continuă la Eurosport și în luna septembrie. Cele două mari competiții se încheie în weekendul 7-8 septembrie cu etapele decisive de la Madrid și finalele de la New York. Luna aduce însă și alte competiții importante din cele două sporturi.

În tenis, Laver Cup este transmisă la Eurosport 1 între 20 și 22 septembrie. Rafael Nadal este în prim plan alături de alte vedete ale tenisului mondial în competiția dintre Europa și Restul Lumii, desfășurată în acest an la Berlin.

În ciclism, septembrie este luna Campionatelor Europene și Mondiale la Eurosport. Campionatele Europene au loc în provincia Limburg din Belgia în perioada 11-15 septembrie, iar fanii sportului au parte de numai o săptămână de pauză până la Campionatele Mondiale, care se desfășoară la Zurich între 22 și 29 septembrie.

Nu în ultimul rând, două turnee importante de snooker au loc în Anglia în perioada următoare. E vorba de Openul Angliei (16-22 septembrie) și Openul Marii Britanii (23-29 septembrie). Ambele sunt transmise la Eurosport 1 și Eurosport 2 pe parcursul a două săptămâni de acțiune.

Programul lunii septembrie la Discovery

Din 13 septembrie, de la ora 21:00, începe un nou sezon din „Urmăriri de mare viteză”, care va aduce imagini nemaivăzute și urmăriri pline de adrenalină dintr-o lume în care infractorii ar face orice pentru a scăpa de poliție.

Programul lunii septembrie la TLC

Din 2 septembrie, de la ora 20:00, TLC aduce „Copilul dispărut”. Serialul, difuzat de luni până vineri, o aduce în prim plan pe Joanna Chylka, unul dintre cei mai buni criminaliști din Polonia. Într-o noapte, vechea ei prietena Angelika Szlezyngier a venit la ea cerându-i ajutorul.

Iubire și credință” are premiera la TLC pe 21 septembrie, de la ora 22:00. Acesta va aduce în prim plan cupluri îndrăgostite iremediabil care se confruntă cu un ultim obstacol – religia. Pentru a rămâne împreună, unul dintre parteneri trebuie să își schimbe credința. Oare acest sacrificiu le va consolida relația sau îi va despărți?

Familia cu multe fiice: Cvintupletele” revine la TLC cu un nou sezon din 30 septembrie, de la ora 22:00. Acesta va surprinde copiii familiei Busby mai mari, mai gălăgioși și mai ocupați ca niciodată. Cvintupletele sunt în clasa a 3-a, Blake în clasa a 7-a, iar Adam și Danielle se străduiesc să țină pasul cu programul lor în timp ce propriile slujbe îi îndepărtează de casă și familie.

Programul lunii septembrie la Warner TV

Warner TV aduce în septembrie, în serile de marți, lungmetraje dramatice cu subiecte palpitante și personaje puternice. Printre producțiile care se vor difuza în luna septembrie la Warner TV se numără thrillerul neo-noir „Johnny băiat frumos” (1988) pe 3 septembrie, de la ora 23:35; thrillerul „Insula Shutter” (2010) pe 10 septembrie, de la ora 23:30; „Doctor Zhivago” (1965) pe 17 septembrie, la ora 23:30 și „Contagion: Pericol nevăzut” pe 24 septembrie, la 20:30.

Programul lunii septembrie la CARTOON NETWORK

În septembrie, Cartoon Network aduce episoade noi și pentru cei mici!

Aventurile fraților ursuleți” vin cu noi episoade din sezonul doi din 23 septembrie, de la ora 13:25. Cei trei frați ursuleți își continuă călătoriile prin diverse ținuturi în căutarea unui loc pe care să îl poată numi acasă. În noile episoade, Grizz, Panda și Ursul Polar vor afla despre pericolele din ocean de la prietena lor Farah. Cu toate acestea, ei își vor continua drumul spre Atlantida, unde vor fi puși în fața unor situații limită, dar își vor face și prieteni noi.

Sezonul doi din „LEGO DREAMZzz: Noaptea vrăjitoarei din Never” vine din 30 septembrie la Cartoon Network, de la ora 17:30. În noul sezon, eroii trebuie să își folosească creativitatea, imaginația și concentrarea pentru a salva situația de vrățitoarea Never. Pe parcursul acestei aventuri ei își vor întări legăturile, își vor face noi aliați și își vor perfecționa meșteșugul din ce în ce mai mult.

Programul lunii septembrie la CARTOONITO

Pe 23 septembrie, de la ora 15:00, apare sezonul doi din „RatBoți” pe Cartoonito.

Faimoasa trupă de vehicule-supereroi se întâlnește cu noi obstacole, pe care Bani, Bibi, Batwing, Redbird și Buff le vor depăși cu brio. Bam și Batwing sunt nevoiți să recupereze becul Bat-Semnalului, Redbird și Bam recuperează jucăria de pluș a lui Buff din mâinile Legiunii Zoom și Gotham City ajunge un loc al dezordinii totale, din cauza unui monster-truck gigantic, Grundy.

Programul lunii septembrie la HBO & CINEMAX

Septembrie aduce în fiecare duminică, de la ora 20:00 titluri noi: „Madame Web” pe 1 septembrie, „Minionii 2” („Minions: The Rise of Gru”) pe 8 septembrie, „Vânătorii de fantome: Imperiul înghețat” („Ghostbusters: Frozen Empire”) pe 22 septembrie și „Ultima ședință a lui Freud” („Freud’s Last Session”) pe 29 septembrie.

De la ora 21, Cinemax continuă premierele de duminică cu „Sisu” pe 1 septembrie, „Soldatul dispărut” („The Vanishing Solider”) pe 8 septembrie, „Amintiri” („Memory” – 2023) pe 15 septembrie, „Club Zero” pe 22 septembrie și „Excursie” („Excursion”) pe 29 septembrie.

Pe lângă premierele de duminică, lista titlurilor notabile de la Cinemax se continuă cu: „Carrie” (1976) pe 6 septembrie, de la ora 21:00, „Furia: Carrie 2” („The Rage: Carrie 2”) pe 13 septembrie, de la ora 21:00 și „Carrie” (2013) pe 20 septembrie, de la ora 21:00.

Cinemax 2 continuă premierele de sâmbătă de la ora 21:30 în septembrie cu: „În bătaia focului” („Afire”) pe 7 septembrie, „Un verdict important” („Verdict”) pe 14 septembrie, „Sidonie în Japonia” („Sidonie in Japan”) pe 21 septembrie și „Familia mea fericită” („My happy family”) pe 28 septembrie.

Sursa foto: Warner Bros. Discovery

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton