Homepage  / Televiziune

Ce să urmărești la televiziunile Warner Bros. Discovery în august 2024. Premierele lunii 

Ce să urmărești la televiziunile Warner Bros. Discovery în august 2024. Premierele lunii 

de Andra Stana,

Fie că ești pasionat de sport, de povești care te țin cu sufletul la gură sau de filme, televiziunile din portofoliul Warner Bros. Discovery au câte ceva pentru orice preferință în această vară. Urmărește performanțele sportivilor olimpici pe Eurosport 1 și 2, trăiește emoții intense alături de concurenții din „Test de supraviețuire: Până la ultimul om” la Discovery, descoperă povești de viață impresionante în „Clinica pentru pacienți obezi – Italia” de la TLC sau bucură-te de talentul legendarului Robert De Niro pe Warner TV. Iar evenimentul sportiv al anului, Jocurile Olimpice Paris 2024, se desfășoară în forță la Eurosport 1 și Eurosport 2, inclusiv emisiunea zilnică produsă în România – Bonjour, Paris!

EUROSPORT

Jocurile Olimpice Paris 2024 țin capul de afiș la Eurosport în prima jumătate a lunii august. Competiția din capitala Franței continuă până pe 11 august, iar Eurosport 1 transmite în direct cele mai importante probe, în timp ce Eurosport 2 va pune eroii locali în lumina reflectoarelor.

Tot la Eurosport 2, emisiunea „Bonjour, Paris!” găzduită de Cosmin Cernat continuă zilnic de la ora 9:00. Foști campioni olimpici precum Gabriela Szabo, Cătălina Ponor sau Katinka Hosszu prezintă și analizează cele mai importante momente de la Paris într-o producție realizată în premieră în România și transmisă live și simultan în cinci țări din regiune.

În a doua parte a lunii august, tenisul și ciclismul revin în prim-plan la Eurosport pentru US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, și ultimul Mare Tur ciclist din 2024. La Vuelta a Espana începe sâmbătă, 17 august, și va continua până la finalul de la Madrid, din 8 septembrie. Câștigătorul din 2023, americanul Sepp Kuss, este așteptat să încerce să-și apere titlul în fața slovenului Primoz Roglic, câștigător în 2019, 2020 și 2021.

Pe eurosport.ro sunt disponibile cele mai noi știri, analize și rezultate din cele mai tari competiții.

DISCOVERY

Noul documentar „Taifasuri și fugari” va avea premiera la Discovery pe 3 august, de la ora 21:00. Producția prezintă cei mai simpatici vânători de recompense din America în timp ce poartă conversații neașteptate și de neuitat cu prizonieri, în drumul lor de întoarcere la închisoare. Odată ce fugarii sunt așezați pe bancheta din spate, începe un dialog fără menajamente, care trece de la certuri mărunte, până la dosare penale și povești despre viața de fugar.

Din 22 august, de la ora 20:00, începe noul documentar „Antichități pe muchie de cuțit” la Discovery, care surprinde șase dealeri de antichități încercând să găsească piesele perfecte pentru proprietari de locuințe și pentru mici afaceri. Pentru a îndeplini cerințele clienților, dealerii vânează antichități din întreaga țară și își vor expune descoperirile. Va reuși vreunul dintre ei să dea lovitura și să facă profit?

Test de supraviețuire: Până la ultimul om” revine cu sezonul doi la Discovery din 26 august, de la ora 20:00. Noul sezon va aduce cea mai dură competiție pentru premiul de 100.000 de dolari și pentru titlul de „Ultimul rămas”. Defileul Oribi din Africa de Sud pune la încercare abilitățile de supraviețuire ale concurenților care participă la confruntări directe, în timp ce încearcă să găsească hrană, apă, foc și adăpost pe parcursul celor 45 de zile de concurs.

TLC

Clinica pentru pacienți obezi – Italia” revine la TLC cu sezonul trei din 2 august, de la ora 21:00. Show-ul urmărește calătoria unor pacienți care încearcă să depășească obezitatea printr-un stil de viață mai sănătos. Ei sunt ajutați de echipe de specialiști, nutriționiști, experți în fitness, psihologi și chirurgi plasticieni.

Din 08 august, de la ora 21:00, va începe „Picioare cu probleme” la TLC în care doctorul podiatru Marion Yau și soțul ei, medicul de familie Dr. Kenny se ocupă de afecțiunile extreme ale picioarelor.

Aventurierul Bruce Kirkby pleacă alături de soția și cei doi copii într-o călătorie memorabilă. Aceștia pleacă din Canadași își propun să ajungă la o mănăstire izolată din Himalaya. Pentru a ajunge acolo, merg pe drumuri puțin frecventate și folosesc multe mijloace de transport. Noul show „Marea aventură de familie” are premiera pe 14 august, de la 21:00, pe TLC.

Din 27 august, de la 21:00, „Familia Froger: Vacanță pe roți” va avea premiera pe TLC. Emisiunea urmărește cei 15 membrii ai familiei Froger în călătoria lor cu rulotele din Blaricum, Olanda, până în Anglia.

WARNER TV

Warner TV celebrează pe 17 august, una dintre cele mai importante figuri ale cinematografiei americane, actorul și regizorul Robert De Niro, care împlinește 81 de ani. Seara va începe la 17:40 cu comedia „Internul” din 2015, în care De Niro interpretează un senior care devine stagiar la o companie de modă. Va urma clasica comedie „Cu nașu’ la psihiatru”, de la ora 20:00, unde actorul portretizează un mafiot aflat în terapie. Seara aniversară se va încheia cu thrillerul psihologic „Înger și demon” care va începe la ora 22:00.

CARTOON NETWORK

Gumball, prietenii și familia lui sunt întotdeauna pregătiți pentru o aventură. De aceea, până pe 11 august, maratonul „Îl iubim pe Gumball” continuă zilnic de la ora 9:15 la Cartoon Network.

Din 12 august, începe maratonul „Haideți, tineri titani! Petrecere la piscină” la Cartoon Network de la ora 9:15. Vara este cel mai bun anotimp pentru soare și piscină, iar copiii sunt invitați alături de Robin, Starfire, Cyborg, Raven și Beast Boy la cele mai distractive și palpitante aventuri ale lor.

CARTOONITO

Din 5 august, de la ora 8:00, „Grizzy și lemingii” se întorc cu noi episoade la Cartoonito. În noile lor aventuri, Grizzy găsește o fosilă în ambră, care se dovedește a fi atât strămoșul lui, cât și al lemingilor, iar lemingii declanșează un fenomen cosmic, ce aduce Luna pe Pământ.

Ciupi-ciupi și ciupercuțele” revin la Cartoonito din 12 august, de la ora 16:30, pentru a continua să prezinte provocările comunității lor. Membrii acesteia au daruri speciale, precum Lilit, care luminează foarte bine împrejurimile, sau Chep, care are o memorie extraordinară, iar aceștia nu se dau niciodată înlături unei noi aventuri.

HBO & CINEMAX

Pe 12 august va avea loc premiera sezonului trei din „Lumea financiară” („Industry”) la HBO. Noile episoade ale serialului se vor difuza săptămânal, în fiecare luni de la ora 20:00.

În august continuă și premierele de duminică la HBO, de la ora 20:00: „Downton Abbey: O nouă eră” („Downton Abbey: A New Era”) pe 4 august, „Jurassic World: Dominația” („Jurassic World: Dominion”) este pe 11 august, „Mai decembrie” („May December”) pe 18 august.

La Cinemax luna august va fi despre premiere de film și genul horror psihologic. Astfel, la ora 21:00 vor fi difuzate: „Noi” („I”) pe 2 august, „Vânătorul de recompense 2049” („Blade Runner 2049”) pe 4 august, „Fugi” („Get out”) pe 9 august, „Depozitare” („Hoard”) pe 11 august, „Bărbați” („Men”) pe 18 august, „Sânge de pelican” („Pelican Blood”) pe 23 august și „Ce spun femeile” („Women Talking”) pe 25 august.

Cinemax 2 te așteaptă cu trei filme regizate de Barry Levinson în trei seri de luni, de la ora 21:30: „Bugsy” pe 5 august, „Avalon” pe 12 august și „Rock the Kasbah” pe 19 august.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton