; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ce s-a întâmplat vineri la “Românii au talent”

25 March 2013

Cea de-a şasea ediţie a show-ului “Românii au talent”, sezonul 3, de la Pro TV, a fost una plină de evenimente, cu numere spectaculoase şi emoţii pentru juraţi şi telespectatori.

Aplauzele au curs pentru Uninvented Theatre, pentru Momo, un dansator extrem de talentat, dar şi un actor foarte bun, acompaniat de manechinul Eva şi patru mascaţi.

“Ne-aţi omorât-o pe Andra, nu mai respiră”, a glumit Andi.

Hartescu Petrică Tiberiu, un pictor de 27 de ani din Constanţa rămas fără piciorul drept în urma unui accident, a adus zâmbetul pe feţele juraţilor cu “răsăritul” şi “apusul” soarelui la mare, realizate pe sticlă printr-o tehnică originală şi cu o viteză impresionantă.

“Mi-a plăcut întreg procesul, nu numai rezultatul final”, l-a felicitat Mihai Petre.

Exerciţiul cu sfori inspirat din lumea circului a dansatorilor din trupa Xtreme a impresionat sala. “Cel puţin în semifinală vreau să vă văd”, le-a spus Andra.

Stan Claudiu-Daniel a cântat hit-ul lui Smiley, “Cai verzi pe pereţi”, dar nu a reuşit să demonstreze că e suficient de talentat pentru etapa următoare.

Sorin şi Bianca Radu s-au găsit acum doi ani la “Românii au talent” şi au cântat în duet piesa “I would do anything for love”. Ei au primit trei de “da”, deşi costumaţia lor i s-a părut kitsch lui Mihai Petre.

Programator în viaţa de zi cu zi, magicianul Andrei Crăciun i-a citit' gândurile Andrei, s-a jucat cu simţurile lui Smiley şi ale lui Pavel şi l-a făcut pe Andi să declare: 'Eu cred că el ştie răspunsurile noastre dinainte de a se prezenta la preselecţie', acelea fiind trei de Da' pentru numărul fascinant prezentat.

Magicianul Alexandru Marcu şi-a făcut o intrare în scenă spectaculoasă şi a continuat să suprindă pe toată lumea cu al lui trei de treflă',arătând lumii ce înseamnă street magic'.

Eşti foarte bun', i-au spus Andi şi Andra, iar Alexandru a trecut în etapa viitoare a show-ului.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare