Homepage  / Televiziune

Ce s-a întâmplat între Claudiu și Simona după ce au părăsit Insula iubiri 2024. Gestul făcut de el față de Anamaria. „S-a legat ceva”

Ce s-a întâmplat între Claudiu și Simona după ce au părăsit Insula iubiri 2024. Gestul făcut de el față de Anamaria. „S-a legat ceva”
23

de Roxana Mirea,

Claudiu și Simona au fost eliminați de la Insula iubirii, în ediția de miercuri, 21 august 2024, difuzată la Antena 1. Cei doi au fost puși față în față, după ce Claudiu a fost surprins în nenumărate postaze tandre cu ispita Anamaria. La final, Radu Vâlcan i-a întrebat dacă pleacă de pe insulă împreună sau separat, iar răspunsul Simonei a fost categoric. Totuși, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată chiar în momentul în care ea și Claudiu au ajuns la hotel.  

Claudiu și Simona, eliminați de la Insula iubirii 2024, sezonul 8 

Claudiu și Simona au părăsit Insula iubirii, miercuri, 21 august 2024. Radu Vâlcan i-a chemat la ultimul bonfire, iar Simon i-a reproșat lui Claudiu idila pe care a avut-o cu ispita Anamaria în vila băieților. Printre lacrimi, Claudiu a încercat să o convingă pe Simona că o iubește cu adevărat și că el doar s-a testat cu Ana Maria. Simona a rămas fermă pe poziții și i-a spus lui Radu Vâlcan că pleacă singură de pe Insulă.  

„Radu, am început parcursul acestei experiențe ținându-ne de mână și am zis că o să fie bine. Acum la sfârșit îl țin în continuare de mână și spun că o să îmi fie mie pe viitor singură. Și o să plec singură de pe insulă”, a spus Simona foarte hotărâtă. 

„E o decizie grea, o decizie pe care mi-am asumat-o că va urma. Sper să își găsească fericirea și mă bucur că în urma relației cu mine e o femeie puternică și sunt sigur că o să își găsească ce merită și tot ce își dorește”, a zis Claudiu. 

„Pot să zic că a fost și susțin în continuare prima mea iubire cu adevărat, dar, Claudiu, indiferent cât te iubesc și ți-am dus dorul, eu nu am cum să trăiesc cu un bărbat ca tine. Claudiu, tu mai ai multe de experimentat, mai ai multe de trăit. (…) Ești egoist, te gândești doar la tine”, a zis Simona. 

Relația dintre Claudiu și Simona după Insula iubrii 2024  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 23

Relația dintre Claudiu și Simona după Insula iubrii 2024 

Ulterior, echipa Insula Iubirii s-a întâlnit cu Simona și Claudiu pentru a vedea cum a decurs viața lor după experiența de pe insulă. Deși au plecat despărțiți de pe insulă, cei doi sunt acum împreună. Ruptura nu a ținut foarte mult. Claudiu și Simona s-au împăcat chiar în momentul în care au ajuns la hotel.  

Suntem împreună. De pe insulă, am plecat separați, doar că ne-am împăcat imediat când am ajuns la hotel. Bine, nu pot să zic chiar împăcat”, a spus Simona, iar Claudiu a completat-o imediat: „M-a folosit așa de nevoie și după a avut nevoie de câteva zile.” 

Nu regret nimic din ce am făcut. Aș fi regretat poate să nu fi făcut ceva”, a mai adăugat el.  

„Faptele lui mi-au demonstrat că într-adevăr își dorește relația asta și că mă dorește în viața lui. După terminarea emisiunii, Claudiu a devenit mult mai atent la nevoile mele”, a declarat Simona.  

Relația dintre Claudiu și Simona după Insula iubrii 2024  (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  14 / 23

Totuși, Claudiu nu a putut să stea departe de Anamaria și i-a scris după terminarea emisiunii. „Când ne-am întors în țară, i-am scris. Na, s-a legat ceva și am zis să vorbim și acasă”, a spus Claudiu.  

La foarte scurt timp, am primit un mesaj de la Claudiu. Una sau două zile am vorbit, timp în care eu întrebam cum este Simona, care este situația, că dacă ea nu are nicio problemă că îmi scrie și el a zis că nu e nicio problemă. La un moment dat, am dat să îi scriu eu din nou ceva ș am văzut că m-a blocat și am rămas surprinsă pentru că nu am zis nimic greșit”, a povestit ispita Anamaria. 

Împăcându-mă cu Simona, n-am putut să îi ascund faptul că încă vorbesc cu Ana Maria. A simțit nevoia să vadă conversația și a ținut să o blochez. (…) A fost o reacție de moment. Am ales să o blochez și să rup orice legătură cu ea, să nu îi mai creez alte gânduri. După o lună, m-am simțit dator să îi dau o ecplicație și să îi spun de ce am făcut asta”, a spus Claudiu.  

„Eu știam că-mi va scrie. Mi-a explicat că nu el m-a blocat, că mă blocase Simona. În prima fază, era cu mustrarea de conștiință, că trebuia să îmi explice, apoi l-am simțit fic acel Claudiu care era pe Insulă. Avea aceleași tachinări. A flirtat puțin. Apoi, cred că și-a dat seama că o ia din nou pe arătură și s-a oprit din flirt”, a povestit ispita.   

Sursa foto: captură de ecran

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton