; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Masterchef ed 10_03

Ce s-a întâmplat ieri seară la “MasterChef”

07 May 2013

A doua zi de Paste, MasterChef' a condimentat seara la Pro TV cu două probe în premieră. Concurenţii au terminat proba în deplasare la botezul fetiţei lui Mihai Petre, probă câştigată de echipa roşie condusă de Mihai.

Testul sub presiune a venit cu o premieră: concurenţii echipei albastre au avut de gătit câte trei preparate pe care să le asorteze cu trei soiuri de vin. Bogdan, Alexandru, Rares, Ana, Traian, Ionuţ, Gina şi Maria Secrieriu s-au confruntat cu misiunea de a pregăti preparate pornind de la specificul a trei vinuri alese.

După ce Vlad, de profesie somelier, le-a dat câteva indicaţii preţioase, cei intraţi la Testul sub presiune au încercat să demonstreze că merită să treacă în etapa următoare. În final, Ionuţ şi Bogdan au fost cei care şi-au auzit numele strigat şi au lăsat şorţul “MasterChef” pe bancul de lucru.

O altă premieră a fost o nouă Cutie a misterelor. Concurenţii au fost puşi să gătească preparate afrodiziace. Usturoi, ceapă albă, fructul pasiunii, goji, mango, căpşune, smochine şi curmale, acestea au fost câteva dintre ingredientele cheie ale meniului.

Combinaţiile clasice ar fi trebuit evitate

Cei trei jurati nu au apreciat combinaţiile clasice precum căpşune învelite în ciocolată sau fructul pasiunii, aşa cum a procedat Maria Secrieriu, şi au cerut mai multă imaginaţie.

Câştigătoarea probei a fost însă Maria Pop, care a gătit tapas cu creveţi, somon în aluat cu smochine şi un blat cu ciocolată şi căpşune.

MasterChef' este şi azi la Pro TV, de la 20.30, când concurenţii se vor întrece în probe de foc şi se vor întâlni şi cu doi invitaţi chefi renumiţi, Henrik Sebok şi Marcello Zaccaria.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare