; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

21640939_1304452536330229_758649603267592649_o

Ce s-a întâmplat cu Johnny Depp?

05 June 2018

Actorul Johnny Depp, care va împlini pe 9 iunie 55 de ani, a apărut pe rețelele de socializare într-o fotografie care a îngrijorat fanii din întreaga lume: foarte slab, palid, tras la față și fără coama lui leonină.

Totul a pornit de la niște fotografii făcute la cererea fanilor. Aflat în Rusia, într-un turneu cu trupa sa The Hollywood Vampires, Johnny Depp s-a fotografiat alături de fani care-au urcat apoi pozele pe rețelele de socializare. Chiar dacă era cu zâmbetul pe față, paloarea și ridurile au iscat mii de comentarii.

Iar zvonurile au început să zboare, internauții întrebându-se dacă nu cumva actorul este foarte grav bolnav. Explicația a schimbat total viziunea. De fapt, Johnny Depp filmează încă la pelicula „Richard Says Goodbye', în regia lui Wayne Roberts. Un film în care interpretează un profesor universitar bolnav de cancer în fază terminală. Iar pentru acest rol a fost nevoie să slăbească mai multe kilograme. Filmul nu are încă o dată de lansare.

Dar îl vom vedea pe Johnny Depp anul acesta, din 16 noiembrie, în partea a doua din „Animale Fantastice': „Animale Fantastice: Crimele lui Grindelwald'.

Puteți vedea aici trailer-ul pentru „Animale Fantastice: Crimele lui Grindelwald':

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare