; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ce “ruşine” a păţit Buzdugan în Hong Kong

17 February 2012

Daniel Buzdugan a fost, luna trecută, într-un concediu de 10 zile în Hong Kong, oraş pe  care-l descrie „cea mai frumoasă destinaţie văzută vreodată'. În revista TV Satelit care apare pe piaţă sâmbătă, 18 februarie, vedeta Antenei 1 povesteşte cu ce l-a sedus acest oraş, dar şi cum a ajuns să defileze…gol în faţa unui necunoscut.

Deşi iniţial a vrut să ajungă la New York, apropiaţii i-au recomandat, pentru această perioadă de an, Hong Kong-ul. „Mă temeam că nu o să-mi placă, eu fiind învăţat cu oraşele pline de istorie din Europa', ne-a spus vedeta, care a fost de-a dreptul cucerită de mâncarea chinezească.

Cazat la etajul 50 al unui hotel cu 70 de etaje, Buzdugan a trăit şi o păţanie cam greu de uitat. Am avut parte de o întâmplare amuzantă şi jenantă în acelaşi timp. Într-o zi, am ieşit de la duş, gol, am tras laoparte perdelele, iar în faţa mea era un bărbat care ştergea geamurile.

Am sunat la recepţie şi am întrebat de ce nu m-a atenţionat nimeni, iar ei mi-au răspuns că mi-au trimis pe sub uşă un cartonaş cu un text cu o seară înainte. M-am speriat şi m-am simţit jenat, m-am gândit că, la etajul 50, cine naiba mă vede', ne-a povestit vedeta TV.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare