Homepage  / Vedete româneşti

Ce ritual are Marina Nițoiu (Prima TV) înaintea oricărui meci al Naționalei: „Noroc că mă lasă”. EXCLUSIV

Ce ritual are Marina Nițoiu (Prima TV) înaintea oricărui meci al Naționalei: „Noroc că mă lasă”. EXCLUSIV
7

de Redactia Tvmania,

Marina Nițoiu, prezentatoarea Focus Sport de la Prima TV, are emoții de fiecare dată când se află în preajma unei legende a fotbalului românesc. A stat în platou alături de Gică Popescu, a prezentat alături de Florin Răducioiu și l-a intervievat pe Gică Hagi. Marina a recunoscut recent că este superstițioasă și are un ritual de la care nu se abate, înainte oricărui meci al Naționalei.

Marina Nițoiu, despre privilegiul de a fi colegă cu fotbaliști din Generația de Aur

Pentru Marina, fotbalul este parte din bucuriile vieții și frumoasa brunetă face galerie înfocată tricolorilor, fie că e acasă, în fața micului ecran, fie că e pe stadion. Partida de sâmbătă dintre România și Israel o va urmări din tribune, de pe Arena Națională. 

„Cea mai mare bucurie este că am ocazia să fiu atât de aproape de fenomen și asta datorită jobului. Să fiu colegă cu fotbaliști din Generația de Aur, să am șansa să vorbesc cu ei, să-i întreb cum văd ei parcursul Naționalei sau ce e diferit la generația asta față de a lor, care ne-a adus atâta bucurie, este un privilegiu.”

Marina NițoiuIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Încă din copilărie, Marina striga Hai, România! Fii prima! „Fratele mai mare e microbist, cu el am avut ocazia să mă uit la meciuri. Acum, pentru că locuim în țări diferite, povestim mai mult la telefon sau ne tachinam prin mesaje mai ales atunci când ținem cu echipe diferite.”

La meciurile Naționalei, Marina e superstițioasă și are un ritual. “Îmi place să port tricoul echipei naționale la fiecare meci. Mai nou, în ziua meciului port tricoul și la jurnalul de sport. Noroc că am super șefi și mă lasă să îmbrac echipamentul naționalei și la știri.” 

Sâmbătă, de la 21.45, România întâlnește Israel pe Arena Națională. Meciul se vede la Prima TV.

Sursa foto: Prima TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton