; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Catalin Maruta1

Ce rezoluţii are Cătălin Măruță pentru anul 2017

13 January 2017

Cătălin Măruţă a început anul într-o notă optimistă, atât pe plan profesional, cât şi pe plan personal. A avut o scurtă vacanță și s-a reîntors imediat la muncă, la Pro TV, unde face zilnic emisiunea 'La Măruță', cu planuri noi și rezoluții pentru 2017.

Cătălin Măruță

Cătălin Măruță

'Din punct de vedere profesional, îmi doresc să păstrăm acelaşi ritm şi elan ca la acest început de an. Am fost lideri în prima săptămână şi cu un rezultat de care sunt mândru, după un sezon muncit, o repoziţionare de conţinut şi oră care a câştigat încet, încet inimile publicului. Noi vom munci la fel de mult, sper ca şi telespectatorii să se bucure de ceea ce oferim şi să fie alături de noi în continuare.

Personal, îmi doresc să petrec mai mult timp cu familia. Am reuşit asta mai ales pentru că emisiunea s-a mutat mai devreme şi ajung să îmi iau fiul de la grădiniţă, pot să petrec seara cu el şi cu sora lui. Mi-aş dori să avem mai multe vacanţe, poate şi în weekend, nu doar la vară. O să plănuiesc câteva evadări, să vedem locuri frumoase, să respirăm aer curat', a povestit Cătălin Măruță pentru revista 'TV Satelit', care apare pe piață pe 14 ianuarie.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte articole: 

Experiment „La Măruță': Cum o să arate vedetele tale preferate la bătrânețe

Cătălin Măruță revine, azi, la TVR, în calitate de invitat, la „Generațiile TVR'

Andra și Cătălin Măruță aduc tradițiile românești la Bake Off România'

Andra şi Cătălin Măruţă sunt gazdele Magic Show', la Pro TV

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare