Homepage  / Vedete româneşti

Adela Popescu, detalii despre viața cu trei copii. Ce reproș i-a făcut fiul său, Alexandru: „Am înțeles exact ce a vrut să spună”

Adela Popescu, detalii despre viața cu trei copii. Ce reproș i-a făcut fiul său, Alexandru: „Am înțeles exact ce a vrut să spună”
14

de Cristina Țapu,

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt părinții a trei băieți care le fac viețile mai frumoase. Fosta prezentatoare recunoaște că cei trei copii reprezintă o sursă constantă de bucurie, dar recunoaște că uneori se confruntă și cu anumite provocări. Recent, Adela a dezvăluit ce reproș a primit din partea fiului său, Alexandru.

Ce reproș a primit Adela Popescu din partea fiului său, Alexandru

Într-un interviu pe care la acordat la postul de televiziune Metropola TV, Adela Popescu a vorbit despre obstacolele pe care le întâmpină în rolul de mamă.

Actrița a recunoscut că uneori este nevoită să ridice tonul la cei trei copiii pentru că nu ascultă de sfaturile sale și nu iau în considerare ce le comunică. Soția lui Radu Vâlcan susține că încearcă să reducă frecvența momentelor în care ridică tonul, mai ales că unul dintre copiii i-a spus clar să nu-și verse supărările de adult asupra lui.

Adela Popescu si copiiiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

„Încerc să nu-i cert fără motiv mai ales după ce Alexadru mi-a spus că nu vrea să-l mai cert din cauza supărărilor mele. Am înțeles exact ce a vrut să sAmpună. Se întâmplă să-ți cerți copiii pentru că tu ești cumva încărcat de foarte multe lucuri si la un moment dat izbucnești. Pe de altă parte, uneori, nu se poate fără ton ridicat. Suntem prea mulți în casă și nu mă aud. Ridic tonul destul de des la ei pentru că deseori nu reacționează, se joacă, aleargă, și este nevoie.”, a povestit Adela Popescu, în cadrul emisiunii.

Motivul pentru care Adela Popescu a renunțat la televiziune

Actrița a decis să renunțe la televiziune după ce l-a născut pe Adrian, mezinul familiei. Invitată în podcastul lui Mihai Morar, ea a vorbit despre acest aspect și a spus ce a determinat-o să nu mai apară pe micul ecran. 

Adela Popescu a spus că oboseala acumulată și-a spus cuvântul și simțea că nu mai poate să acorde toată energia și atenția necesare pentru copiii ei. Așadar, a realizat că este timpul să ia o pauză.  

„După ce l-am născut pe Andrei, la 7 luni m-am întors la emisiune și a fost foarte bine. Eu cred că relațiile sociale te fac să depășești tot felul de momente grele. Poate și depresia post-natală poate să nu mai existe dacă oamenii ar avea viață socială. Acum, nu spun că ar trebui serviciu ca al meu în fiecare zi, dar ar trebui să iasă, să aibă întâlniri. Cred foarte mult în energia dintre oameni și că este vindecătoare.  

Însă, după ce l-am născut pe cel de-al treilea copil, nu a trebuit să fie un declic major. Pur și simplu, veneam de la emisiune, mă așezam lângă ei, urmam sfaturile tuturor terapeuților și specialiștilor, mă așezam în genunchi lângă ei, să mă joc și tot ce voiam era să mă întind și să mă culc. Eram într-o stare de oboseală absolut îngrozitoare. (…) Simțeam că nu mai e nimic luminos acolo. Ăla a fost momentul în care am zis că e suficient și tare bine îmi e acum. Eu resimt oboseala unui om care are 20 și ceva de ani de muncă intensă”, a povestit Adela Popescu, în podcastul „Fain & Simplu”.  

Adela Popescu și Radu Vâlcan au trei băieți împreună, pe Alexandru, Andrei și Adrian. Atunci când sunt plecați, cei doi lasă copiii în grija bunicilor. Adela Popescu a declarat în podcastul lui Mihai Morar că are mare încredere în mama ei. Pe de altă parte, tatăl ei i-a sfătuit pe ea și pe Radu să nu mai facă alți copii, într-un moment în care micuții nu aveau deloc stare. 

Sursă foto: Instagram Radu Vâlcan

Citește și:


PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton