Homepage  / Vedete româneşti

Ce relație există, de fapt, între Laura Giurcanu și fiul Andreei Esca. Modelul a pus capăt speculațiilor cu un răspuns clar

Ce relație există, de fapt, între Laura Giurcanu și fiul Andreei Esca. Modelul a pus capăt speculațiilor cu un răspuns clar
8

de Cristina Țapu,

Laura Giurcanu a dezvăluit adevărul despre relația sa cu Aris Eram. Ea fusese surprinsă sărutându-se cu acesta după filmările pentru „America Express”, reality show la care au participat amândoi. Prezentă recent la un eveniment, fosta concurentă de la „America Express” a răspuns la întrebarea care se află pe buzele tuturor fanilor: formează sau nu un cuplu alături de mezinul familiei Eram?

Ce relație există, de fapt, între Laura Giurcanu și fiul Andreei Esca, Aris Melkior

Laura Giurcanu și Aris Eram au fost surprinși de paparazzii Cancan.ro, în luna octombrie, în ipostaze tandre în mașină. Cei doi au fost pozați în timp ce se sărutau și se comportau ca doi îndrăgostiți, însă după apariția imaginilor au evitat să confirme sau infirme dacă formează sau nu un cuplu.

Influencerița și fiul Andreei Esca au vorbit, însă, despre modul în care s-au cunoscut, și-au făcut complimente și declarații intime în fața camerelor. Laura Giurcanu a lămurit misterul care planează asupra relației lor, iar răspunsul pe care l-a oferit s-ar putea să nu fie pe placul admiratorilor.

„Eu nu am un partener, așa că am venit singură în această seară. Nu-mi place să amestec relațiile cu munca. Glumesc. Nu știu ce caut, momentan sunt bine singură, mă simt bine, sunt foarte ok așa, nu pot să zic neapărat că sunt în căutare de ceva sau de cineva”, a declarat Laura Giurcanu, conform celor de la Spynews.ro.

Laura Giurcanu și Aris Eram au o relație de iubire Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Laura Giurcanu neagă existența unei relații amoroase cu Aris Eram

Înainte de a începe America Express 2023, sezonul 2, Laura Giurcanu mărturisea că nu are nicio relație amoroasă și preciza că fostul iubit i-a făcut viața amară. „Iubitul pe care l-am avut înainte s-a asigurat că… mi-a făcut viața puțin grea și acum sunt convinsă că sunt capabilă de absolut orice”, spunea fostul model. 

Cu câteva săptămâni în urmă, lumea mondenă a fost șocată când Laura Giurcanu și Aris Eram au fost observați luând masa împreună în oraș și ulterior surprinși sărutându-se în mașina influenceriței. Iată că Laura a decis să rupă tăcerea și să spună care este relația dintre ei, de fapt.

Între Aris Melkior și Laura Giurcanu există o diferență de vârstă de aproximativ 7 ani, ea fiind mai mare decât el. Despre viața sentimentală a fiului Andreei Esca nu se cunosc prea mult detalii, pentru că el nu și-a dorit să fie în lumina reflectoarelor, spre deosebire de sora sa, Alexia Eram.

Sursă foto: Antena 1, Instagram Laura Giurcanu, Arhivă TV Mania!

Citește și:


Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton