; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Pepe

Ce relație are Pepe cu fiicele sale, după divorțul de Raluca Pastramă: „A trebuit să scap de principii”

29 June 2021

Viața lui Pepe s-a schimbat de când a divorțat de mama copiilor săi, Raluca Pastramă. Deși se dedică carierei sale, grija față de fetițele sale nu a trecut pe locul doi ci, din contră, este mai mare ca oricând.

Pepe a încercat ca fetițele sale Rosa și Maria să nu resimtă atât de greu despărțirea dintre el și mama lor. Fetițele petrec timp în egală măsură cu mama, dar și cu tatăl lor, așa că rolul ambilor educația lor este unul esențial:

„Încerc să fac tot posibilul să înţeleagă şi valoarea banului, să înţeleagă şi faptul că le permit anumite lucruri, cu toate că uneori mă gândesc dacă nu cumva sunt prea mici. Sunt conştient că lucrurile s-au schimbat foarte mult. Dacă acum 3 ani de zile nu eram de acord cu telefoanele mobile pentru copii, am fost cumva constrâns şi nevoit ca şi Rosa, la 5 ani, să aibă telefon. Maria a primit la 8 ani', a decralat Pepe pentru viva.ro.

Artistul a mărturisit pentru aceeași sursă că a fost nevoit să renunțe la principiile sale de dragul copiilor:

„Situaţia în sine m-a determinat să iau această decizie, să le iau telefoane, pentru că a trebuit să comunic cât mai mult direct cu copiii mei, şi atunci a trebuit să fac anumiţi paşi în viaţă, să scap de anumite principii şi să le fac lor pe plac. Ele s-au bucurat foarte tare. Şi ăsta e doar un exemplu, cu dispozitivele electronice, dar mai sunt şi altele.', a mai dezvăluit el.

 Vezi galeria foto >

Pepe a divorțat de comun acord de Raluca Pastramă în luna februarie 2020. Despărțirea a fost anunțată la începutul lunii noiembrie de artist pe Youtube. Cei doi erau căsătoriți de 8 ani:

„Dragilor, vreau să fac un anunț extrem de important. Este trist, dar adevărat. Eu și Raluca nu vom mai parcurge același drum. Mai exact, vom divorța. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. Ea a hotărât să pună punct relației. În momentul de față nu mai locuim împreună de două săptămâni. Dar de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate și multe încercări de împăcare, ne înțelegem foarte bine. Am înțeles niște lucruri și eu și ea, nu mai există tensiuni. Sau cel puțin ne străduim să nu mai existe.

Ne-am asumat această separare și vrem să ne creștem frumos copiii. Vrem să avem o comunicare bună pentru educația și fericirea lor. Cel mai greu ne-a fost să discutăm cu fetele. După ce am trecut de acest prag, vă mărturisesc că restul nu mai contează. Sper din suflet să respectați decizia noastră, să nu speculați prea mult, pentru că noi știm mai bine ce e în familia noastră, cât de frumos a fost, cât de încercată a fost relația noastră, cât de mult am crezut în ea și cum s-a terminat. Vom divorța la notar, nu vom merge la tribunal. Din punctul meu de vedere nu există un motiv real, dar dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Ce putem să facem? Am făcut tot posibilul să-mi salvez căsnicia’, a mărturisit Pepe în clipul postat pe contul său oficial de YouTube.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare