Homepage  / Vedete străine

Iubita lui Cristiano Ronaldo are o viață strictă în Arabia Saudită. Ce reguli este nevoită să respecte Georgina

Iubita lui Cristiano Ronaldo are o viață strictă în Arabia Saudită. Ce reguli este nevoită să respecte Georgina
8

de Cristina Țapu,

Viața femeilor în Arabia Saudită nu este ușoară, iar acum Georgina Rodriguez va trebui să se obișnuiască cu toate regulile pe care trebuie să le respecte în această țară. După ce Cristiano Ronaldo a semnat cu Al-Nassr, o nouă viață începe pentru Georgina și pentru copiii ei.

Ce reguli trebuie să respecte Georgina în Arabia Saudită

Deși femeile au obținut anumite libertăți în ultimii ani, Arabia Saudită este încă o țară foarte restrictivă, cu mai puține drepturi și libertăți decât în Occident. Site-ul Ministerului Afacerilor Externe al Uniunii Europene și al Cooperării detaliază anumite reguli pe care trebuie să le respecte cei care doresc să se mute în această țară.

Partenera de viață a lui Cristiano Ronaldo trebuie să se îmbrace cu modestie și decență. Cu alte cuvinte, fără haine transparente, decoltate și strâmte pentru ea.

i-am-georginaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

De asemenea, ea nu are voie să mănânce, să bea sau să fumeze în public în timpul lunii Ramadanului, între martie și aprilie.

În ceea ce privește turismul în noul său loc de reședință, întrucât nu este musulmană, Georgina nu va putea vizita orașele sfinte, cum ar fi Mecca și Medina, precum și alte situri și monumente.

Georgina și Cristiano Ronaldo formează un cuplu foarte unit, iar iubirea li se poate citi în priviri.

Cristiano Ronaldo îi oferă lunar Georginei o sumă impresionantă de bani

Relația perfectă dintre cei doi iubiți ar avea legătură, scrie El Nacional, cu suma exorbinantă de bani pe care Ronaldo i-o plătește lunar jumătății sale.

Publicația catalană indică faptul că Cristiano Ronaldo i-ar plăti un fel de salariu Georginei. Destinați „cheltuielilor și îngrijirii celor mici”, banii i-ar permite Georginei să-i întrețină pe copiii cuplului. Mai precis, dacă este să dăm crezare știrii din presa spaniolă, Cristiano Ronaldo i-ar da în fiecare lună Georginei Rodriguez suma de 100.000 de euro.

Până acum, celebrul jucător de fotbal nu a confirmat sau infirmat acest zvon. Cu toate acestea, având în vedere stilul de viață al familiei lui Ronaldo, informația nu pare atât de greu de crezut.

În februarie 2022, Georgina i-a dăruit portughezului o mașină nouă, una cu opt locuri, în care să încapă numeroasa lor familie. Mașina, un Cadillac Escalade, ar fi costat-o pe vedeta Netflix aproape 200.000 de euro.

Sursă foto:

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton