; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ce reacție a avut Gina Pistol după ce a fost înlocuită de Irina Fodor la „Asia Express”

Ce reacție a avut Gina Pistol după ce a fost înlocuită de Irina Fodor la „Asia Express”

19 May 2021

Asia Express, cel mai dur reality show din România este gata să dea startul unui nou sezon. 9 perechi de vedete sunt pe punctul de a începe aventura vieții lor pe Drumul Împăraților.  Cursa va porni din Turcia, va continua cu Georgia, Azerbadian și alte destinații surpriză.

Filmările pentru cel de-al patrulea sezon „Asia Express'  vor începe luna aceasta, iar una dinrte cele mai radicale schimbări ale noului sezon va fi persoana care va prezenta show-ul la Antena 1. Pentru că este înconcediu de maternitate, Irina Fodor este cea care a înlocuint-o pe Gina Pistol, în postura de prezentatoare, după ce zilele trecute s-a întâmplat același lucru cu „Chefi la Chuțite', sezonul 9.

Anunțul nu a trecut fără o reacție venită și din partea Ginei, care a prezentat până acum primele 3 sezoane ale emisiunii „Asia Express'.
 Vezi galeria foto >

Ce reacție a avut Gina Pistol după ce a fost înlocuită de Irina Fodor la „Asia Express' 

Iubita lui Smiley a avut un mesaj pentru Irina Fodor, cât și co-prezentatorilor Oase și actorul Marius Damian. Le-a promis acestora că îi va urmări. Gândurile bune au fost transmise în mediul online de Gina Pistol care le-a urat drum bun colegilor săi:

„Simpaticilor, până data viitoare ASIA EXPRESS continuă' rămâne pe mâini bune 😊 .Să aveți un drum bun și să vă bucurați de aventura asta minunată @irina_fodor @marius.damian.art @iamoase 😊😘 O sa fiu cu ochii pe voi @asiaexpressromania 😁', a scris Gina Pistol pe contul de Instagram.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare