; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Queen Elizabeth II in Manchester

Ce promisiune înduioșătoare i-a făcut Regina Elisabeta Prințului Philip, chiar înainte ca acesta să moară

10 July 2021

Regina i-a făcut o promisiune înduioșătoare prințului Philip chiar înainte ca acesta să moară, la vârsta de 99 de ani, conform protv.ro.

Regina (95 de ani) a jurat să continue să se bucure de viață chiar și după trecerea în neființă a celui care i-a fost soț timp de 73 de ani.

Ducele de Edinburgh a făcut aceeași promisiune, în cazul în care Regina murea înaintea lui, în cadrul unei discuții în care cuplul regal a stabilit ce va face cel rămas în viață, spune experul regal Richard Kay.

'Cei doi vorbeau adesea despre cum se va descurca unul fără celălalt și într-un final au ajuns la o concluzie: acela care va rămâne în viață va trebui să țină doliu, dar nu pentru mult timp, apoi să se bucure de restul vieții lui'.

Imaginile cu Regina stând singură, la funeraliile prințului Philip, au îndurerat o lume întreagă. Aceasta s-a întors la angajamentele regale la doar patru zile după moartea soțului săi, iar doliul efectiv a durat două săptămâni.

02 July 2021, United Kingdom, Windsor: Queen Elizabeth II drives a Range Rover at the 2021 Royal Windsor Horse Show. Photo: Steve Parsons/PA Wire/dpa

Regina Elisabeta a plantat un trandafir cu numele său

Regina Elisabeta a Marii Britanii a primit un trandafir care poartă numele prinţului Philip, în ziua în care acesta ar fi împlinit 100 de ani, a anunţat joi Palatul Buckingham. Floarea de culoare roz a fost plantată în grădina Castelului Windsor, acolo unde cei doi şi-au petrecut cea mai mare parte a timpului după izbucnirea pandemiei de COVID-19 şi unde ducele de Edinburgh s-a stins din viaţă în aprilie, relatează Reuters.

Philip, duce de Edinburgh, care a murit la data de 9 aprilie, a fost căsătorit cu regina Elisabeta a II-a timp de 74 de ani şi i-a fost alături pe tot parcursul domniei sale de 69 de ani. El s-a stins din viaţă cu doar două luni înainte de a împlini, la 10 iunie, vârsta de 100 de ani.

Palatul Buckingham a afirmat că săptămâna trecută reginei Elisabeta i-a fost prezentat trandafirul ”Ducele de Edinburgh” – o floare roz în memoria regretatului ei soţ, prinţul Philip.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare