; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

119799369_195062648718150_6731376449514768703_n

Ce proiecte are Mădălina Bellariu după serialul „Sacrificiul”

07 January 2021

Protagonista serialului „Sacrificiul', difuzat de Antena 1 și ajuns la final la jumătatea lunii decembrie are proiecte mărețe în pregătire.

Mădălina Bellariu a părăsit România imediat după filmări și s-a mutat înapoi la Londra, acolo unde locuiește de câțiva ani. Aceasta ne-a dezvaluit că momentan se afllă în discuții pentru câteva proiecte în Statele Unite, dar și că în curând o vom vedea și pe marile ecrane:

„Locuiesc încă la Londra însă 3-4 luni pe an sunt în Los Angeles. Am primit de curând aprobare pentru viza de muncă si sunt în discuții cu câțiva manageri din America. Legat de proiectele pe care urmează să le fac, în ianuarie 2021 mă reîntorc pe platourile de filmare ale unui film de acțiune, film început în martie 2020 înainte de pandemie. Este un film pe care cred ca îl veți vedea în curând în cinematografe, distribuție Warner Bros. Castingul a fost făcut în Londra. Eu interpretez personajul unei femei care își caută soțul dispărut in junglă iar pe parcursului filmului descoperă tot felul de fenomene, lucruri aparent bizare care se întâmplă acolo', a declarat Mădălina Bellariu.

Despre viața personală ne-a povestit că are un partener și că încearcă să mențină un echilibru între dragoste și carieră:

„Da, am un partener. La început nu gândeam așa, înclinam balanța mai mult spre viața profesională, însă pe parcurs am învățat că trebuie să păstrăm un echilibru între carieră și viața personală. Sună ciudat, însă parcă cele două: viață personală și profesională merg mână în mână. Actorii, pe parcursul carierei au parte de foarte multe respingeri și cred că este esențial să ne putem deconecta și să ne regăsim energia în familie/relație/prieteni. Este sănătos să avem și alte hobby-uri, să petrecem timp în natură și să ne reîncărcăm bateriile din când în când', a mai spus ea.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare